2 Aquarius ... Mno, chytam nekoho temer na kazdem kanale. Nejake ty problemy uz mam vic jak pul roku, ale nic co bych od eteru na Brevnove neocekaval . Ale posledni cca mesic a neco to bylo horsi a horsi. Tak jsem zacal patrat a vidim Pe3ny.Sat na vedlejsim channelu s takovym vykonem (viz stumbler scan). Kdyby to bylo alespon na vyk. urovni naseho AP. Ale takhle je ten clovek ode me bud hodne blizko, nebo to zhavi jak blazen primo me na balkon . Jeste jsem ho ani nezkousel zhruba zamerit, ale urcite to zkusim, ale asi az s parabolkou.
Kazdopadne vyckam casu jako husa klasu nez se objevi pulytr (rozumej petr, ne pivo . A pak to zkusim nejak vyeskalovat.
Snad ne do ztracena :/.
2 solny ... uvidime, proberu to s Pulytrem ... dik
Hmm je to tak Gluone nejses jedinej kdo si stezuje :( mohlo by se to vyresit sektorem smerem k vam ale tak jako vzdy je malo casu )) Petriny chytám i ve sklepe na opacne strane baraku :( Mozna by to vyresila mikrovlnka bez dvirek V rámci solidarity by neskodilo petrinam se tak ne...t do brevnova ) Když už tak at slušně
taky si myslim ze je lepsi pri vstupu do oblasti kde uz nejaka sit je si s nejakym jejich zastupcem alespon pokecat napred..ale kde to nejde po dobrym, tam se musi tvrde Co by asi rekli na rozsviceni AP Czfree.net-CZspeed nekde na petrinach, obdobu CZFree.net-Pe3ny co nam pred nejakym casem rozsvitili spolu s dalsimi na Dedine?
Dneska naf preladil AP Pe3ny.Sat, takze bych postizene poprosil, aby zkontrolovali, jestli lze pozorovat nejaky zlepseni a pripadne nahlasili, jak se zmena projevila. AP je preladeny na 13. kanal stejne jako poliklinika, ktera by ale mela bejt odstinena novou zastavbou v jejim primem sousedstvi.
superweb: nevim, kolik toho vis o predchozim vyvoji v oblasti Dediny a prilehlych casti, nicmene si myslim, ze byses asi mel seznamit s obema verzemi... ochota predstavitelu dedina.netu propojit se ze zbytkem czfree byla takrka nulova, jeste horsi to bylo s precislovanim adres na czfree-kompatibilni rozsah, ke kterymu doslo az pote, co si Slimmer vydupal cely Becko, prestoze ho nepotrebuje a vzhledem k vyhledum do nejblizsi budoucnosti asi ani potrebovat nebude.
takze hlasim ze subjektivne je nyni kanal kvalitnejsi. Tim chci rict, ze jsem zatim nemel cas nic merit, jen jsem kouknul na ping, ktery uz kolisa vyrazne mene a po chvilce surfovani jsem mel radost ze uz nemusim klikat na odkaz 5krat nez "chytnu ten spravnej" paket . Jeste zitra zkusim Quake a pustim netstumblera. Dnes uz jsem na to dost prepracovany.
Celkove tedy momentalne hlasim zmenu k lepsimu. Snad to vydrzi