Ahoj,chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nezná nějaký program nebo neví jak nastavit sít pro můj problém
mám laptop.V něm mám EDGE kartu a wifi
tak jsem se chtěl zeptat jestli by šlo spojit připojení...
jako přes dvě brány?když připojím jedno a pak zároven druhé=zvýšení rychlosti...nevim zda to není blbost!prosím o radu,díky
Trochu jsem si to tady procetl, ale nepochopil jsem, jestli se do teto wi-fi site muzu pripojit s pda nebo nintendo ds (herni handheld) - jsou to zarizeni, ktera podporuji wi-fi connection. A je to zdarma? Diky!
po dohode se subjkektem, ktery provozuje dane ap se lze obvykle pripojit zdarma do site czfree, casto je vybiran alespon uvodni prispevek na infrastrukturu..
internetova konektivita obvykle stoji nejaky peniz
malokdo te necha pripojit se s necim, co nebude mit stabilni signal(tedy noteeboky, pda apod s interni antenou), nebot mu muzes se spatnym signalem rozesirat cely ap
Takze to chapu tak, ze nejaka moznost je, ale budu "rozesirat" cely ap a navic za to zaplatim? Ale me by zajimalo, jak ziskam povoleni pro pristup na ten net, kdyz budu pouzivat Nintendo DS pouze k hrani po wi-fi. Takze majitel AP by me videl? (Omlouvam se za pripadne chyby, nejsem odbornik a navic tomu moc nerozumim).. A kolik se tak plati?