Ahoj,
Je nějaký poskytovatel v CZFree.net který má nějaký tarif pro připojení důchodců na internet? Jde mi o to, že jsem přemýšlel sehnat počítač pro babičku a připojit jí na internet. Jenže problém je že jsem nenašel žádné připojení v přijatelné cenové relaci. Přeci jenom většina připojení je okolo 400-500 což je pro důchodce dost, kort když si člověk vezme jak moc to bude využívat. Nevíte o něčem? Konkrétně se mi jedná někde v blízkosti AP LeoNet jarov.
Například Spojovaci.Net ma 512kbit/s za 400,- coz je super cena, jenz je to moc a hlavne co bude delat babicka s pulmegabitem .Díky
Jinak ono CZFree coby komunitni sit neni o pripojovani mas lidi co nejlevneji k internetu... to je cinnost pro komercni subjekty. Spojovaci.Net poskytuje pripojeni svym clenum, kteri mj. rozhoduji i o cene...
Vim ze CZf neni jen o internetu ale rozhodne je to taky takova alternativa ke komercnim poskytovatelum. Asi nema moc smysl chodit za telecomem, ze duchodci se nemaji jak pripojit. Proto jsem myslel ze spis je sance se pripojit pres komunitu, ktere bude sumak, ze s nima pripojeni sdili duchodkyne co vleze jednou za tyden na seznam.
Cenu bych si predstavoval okolo 100-300kc
Pevnou mela jenom do doby dokud zil deda. Kdyz pred 3 roky umrel, tak ji musela zrusit jelikoz nemela na to platit 350kc pausal za nic.
Me ani tak nejde konkretne o moji babicku. Spis jsem to myslel tak obecne. Chtel jsem jenom vedet jestli CZf je schopno pomoci socialne slabsim, nebo je to jenom odruda komercnich ISP. Mozna jsem spatne pochopil smysl CZf, ale co vim, tak jsem myslel ze bylo tehda zakladano jako jaksi alternativa ke komercnim ISP, dokazat jim ze je nepotrebujeme (samozrejme tu byly i dalsi cile).
Napriklad kdyz jsem se asi pred 3 roky pripojoval do CZf, tak jsem platil 100 mesicne nasemu AP a pak net jsem mel jako student zadrma od tusim freegate(soucasny connection.cz). Byla to sice 64kbit/s chodilo to vselijak, ale bylo to levne. Presne to je to co by melo byt pro skupiny socialne slabsich. Nikdo pro ne nechce megabit za 50,- ale aspon nejaky rozumny pristup