hmm, to neni auto na kterem kdyz najedes par tisic km poznas rozdil oproti novemu. Je fakt ze jsem svolny se o cene bavit, ale nez abych jej prodaval za 2 tisice, to si jej radsi vystavim na policku - vsechno ma svou cenu
Si upad z jahody na znak neee 3500 !!! :((( velkoobchodni cena je 4100 s DPH 24 mesicu zaruka. Jinak dobra a stabilni krbicka s linuxem, urotruje naprosto v pohode 25 klientu pouzivajicich torrent atd..
dekuji za komentare, ale vratime se na zacatek a to ze cena je 3500,- a s pripadnym zajemcem sem ochotny jednat, kdyz se brzy ozve a bude mit viditelny zajem o zarizeni, urcite se dohodneme, ale nenechte se vysmat - ta krabicka je naprosto bezproblemova, jestli chce nekdo dva roky zaruku, at za ni da v ksefte bezmala 5 tisic (vetsina lidi velkoobchodni cenu nedostane), dost spekulaci o cene, zajimaji me navrhy o koupi, seriozni navrhy
Ohledne zaruky, jsem si vedom toho faktu, ze modem je bez zavad, at uz skrytych nebo jinych, neni nijak upravovany, proste tak jak jsem jej koupil, pokud si jej nekdo koupi a behem nekolik dnu, dejme tomu i dvou mesicu prijde stim, ze nasel chybu - kterou sem pri prodeji neuvedl, samozrejme muze pozadovat zpet sve penize, jsem clovek, ne vyderac. Ale pokud mi prijede nejakej manik stim ze router nejede a bude viditelne poskozeny spatnou manipulaci, prasklou skorepinou zpusobenou treba padem z mensi vysky na zem, pricemz by se poskodily vnitrni obvody. Je zrejme ze jakekoliv jednani o vraceni bude naprosto nemozne. Neprodavam nove zbozi, na zarizeni je jeste mozne nejaky mesic uplatnit zaruku od obchodu, kde byl koupen. Nejsem podnikatel ani zivnostnik, ani nic podobneho abych daval nekolikalete zaruky.
Pro zajemce, kontakt a dulezite informace jsou uvedeny v prvnim prispevku, v pripade zajmu se dohodneme
nu dobra, pojem je to ze zaruka je 6 mesicu, dojem potom to ze modem je poskozeny, milny dojem - dekuji za upresneni formulace zakona, ale radeji bych zastavil tuhle diskusi a nechal volnost pro pripadne zajemce. Ne ze by me vase komentare nezajimaly, ale ja chci router prodat a o cene jsem svolny jednat. Dekuji za pochopeni