Zdravim, mam WA-2204A-TX a nahral som tam FW WRT-312 1.5.7 RC5,
Zariadenie funguje ok, ale mam problem s verejnou IP.
Uz som sa to tu snazil riesit ked som mal Ovis 5460AP, ale nedotiahlo sa to dokonca.
Moj ISP mi pridelil verejnu IP (8x.x.x.x) a presmeroval mi ju na WAN IP (192.168.x.x) mojho AP. AP je v mode 2 klient s NAT (LAN: eth0+eth1
WAN: wlan). Moje PC ma IP 10.x.x.x.
Mam presmerovany port 22 (ssh) na moje PC Pri pripojeni ssh na WAN (ssh 192.168.x.x) sa to presmeruje na moje PC a pripoji ma. No pri pripojeni ssh na moju vonkajsiu IP (ssh 8x.x.x.x) ma nepripoji.
dostal som ho tam normalne podla postupu co tu bol.
To s tym vypinanim som nevedel. Ja mam este tu zlu verziu WA-2204a-tx kde bola vyrobna vada a tuhol mi aj s orig. fw. Cakam na novu zasielku. Po nahrati WRT-312 mi stale tuhol, tak som to nepripisoval k tomu, pretoze som nevedel ze to ma daku ochranu. Aky fw mozem nahrat do WA-2204a-tx aby to bezalo a nevypinal sa ?
Proti "vypínání" mám trik (tedy aspoň pro 5460AP): downgrade na co nejstarší verzi 5460 fw, pak nahrát config. dat, pak 1.5.3 (zařízení se pak jeví jako gwap207) a nakonec 1.5.7. Je to OK ale poslední dobou to řeším jen přepájením Flash.... i když teď ke koncákům dáváme RB133c....je to trochu dražší ale jednoduchej upgrade na 5G a o třídu lepší HW....