Mate nekdo zkusenosti s timhle boxem co rozdavaji k Jirousovym parabolam v i4? Cely mi to od zacatku pripadalo hezky provedeny, ale pred finishem jsem narazil: ve vertikalni polarizaci mi tam RB133 proste prekazi tomu, abych mohl nasroubovat n konektor..
nakonec jsem to nejak dobastlil ze se to tam veslo a s funkci by nemel byt problem..trosku vic rezervy s mistem by to teda mit mohlo, to je pravda. Co me taky trochu stve ze se neda koupit(=nenasel jsem) pigtail u.fl-N-Male, takze to clevek musi udelat jako u.fl-rsma a rsma-nmale :(
Pouzil jsem gentle box, dal jsem do nej RB133 a 3 kary, privrtal 2 otvory pro N konektory a vsechno se tam veslo Jenom UTP kabel se spatne vyndava. Podle me je gentle box super
no me se libi ta kompletnost baleni, ze clovek fakt nepotrebuje nic vic..je tam dokonce i baleni lukoprenu, ktery je teda zbytecne velky
Akorat by mu myslim neublizilo kdyby mel do kazdyho smeru o par cm vic aby to nebylo tiptop a kdyby i4 zacli dodavat ufl-nmale pigtailky, jezdit pro hw do i4 a pro pigtailky pak nekam jinam, to uz pak ztraci smysl ta trocha usetreny prace s pripravou koupenyho "blankovyho" boxu