Nevite kde bych koupil kuprex-tit??
prolezl jsem par elektro(taky jsem byl na jkarlaku v ty pasazi), ale bez pozit. vysledku..
Prej nekde v GS mozna, ale nevim kde toje..
potrebuju ho na tu antenu..mam sice med. plech,ale naletovat na nej normalni pajeckou drat, je proste nemozny..okamzite odvede veskery tepl..no vybornej vodic..kuprex-tit je predci jenom o neco slabsi- teda ta vrstva medi..
DIKY
Tak pro ty, kteri shani kuprextit, tak ho maji treba tady.
PS elektro.DOle na Konevovy ulici(1 stanice BUS 207,133 od florence-smer Ohrada a pak cca 50metru vzhuru po silnici-prava strana)
Rozmer 10x15Cm
Cena:25kc
Jednostranny,1mm tlusty
Rozmery jiny tam maj taky-15x20 za 35Kc
2vlada-strizkov:diky za ochotu, ale ja bych z toho pak mel polovicni radost, kdybych to neudelal cely sam :-)
ehm...taky ho maji v GM Electronic, maji taky dokonce specielni fotocuprexit ktery se osviti UV lampou se sablonou a pak se jen vyvola vyvojkou a vylepta se obyc pripravkem. Je to supr a neni to drahy, maj jedno i oboustrany. Sokolovska 21, Praha 8, kousek od metra B - Florenc.
Taky tam maji jiz pripraveny navrtany univerzalni bastl plosnaky, takze clovek nemusi nic slozite vymejslet
jasne, mas 100% pravdu. spis jsem to psal obecne k nazvu threadu, neni jedinej, kdo cuprextit shani, v GESu nebo EPA nevim, jestli ho maji, je to pro me daleko, tak pisu co vim a co znam.
Tady u nás ve Znojmě se nedá nikde sehnat kuprexit a vúbec když něco shanim okolo elektro, tak narazím leda tak na brutální neochotu prodavačů v elektro prodejně za krajzákem... bodeť by né když je to jediná elektro prodejna ve ZN... si to můžou dovolit...