Vše má svůj vývoj i toto forum, myslím že je čas prodiskutovat první stranu fora a rozmyslet zda by neměla obsahovat více odkazů na seznamy CZF sítí, czf ripe , NFX a další podobné projekty možná dostat i nový IMAGE.
Zasadni otazka, jak to pojmout, mas nejakou ideu co jak preskupit, co vypustit a co kam doplnit? Ripe si asi dokazu predstavit (imho v hornim menicku), nevim kam rozumne se seznamem siti... a nfx je dole coby hoster (do menicka s nim explicitne asi ne, max tak jako soucast seznamu siti, imho...)
No ja nevim, je otazkou co od te homepage vlastne cekas... imho jake si to udelame, takove to bude. Me homepage v zasade prijde ok - to zakladni v ni je, me tam nic nechybi - na druhou stranu uznavam, ze jsem tvor konzervativni, co nemeni veci, ktere nemusi.... proto hledam inspiraci
Zmenit jde kdykoliv cokoliv, jen to musi mit smysl (a v soucasnem systemu by bylo fajn, aby se pres mezicloudy reklo, co tam ma byt)...
No co se týká webu tady bych to spíš nechal na lidech ti sem chodí. Mne osobně když to bude v textáku a doklikám se tak mne je to jedno. Osobně bych přivítal různé odkazy někam dále například speedmetry (může být předmětem hlasování), obchody s WiFi věcma(může být předmětem hlasování), odkazy na jednotlivé AS název města, okresu, kraje nebo městské části a jejich weby.
Určitě bych začal bych asi nějakou anketou například o výše uvedeném a od ní bych odvinul případné další hlasování a úpravy. K.
Ahoj Raza159, bohužel za ta léta sem již málokdo chodí. Nebo maximálně to zde sledují, aby mne mohli prudit co sem jako zlá komerce lezu. Ale pokud budeš chtít poradit nebo něco vysvětlit klidně písni na e-mail. Mám sice fofr, ale novému rád pomůžu, tak tě tu vítám. K.