Sehnal jsem vsem karlinakum velice vyhodny bod, na ktery vidi predpokladam vsichni. Jedna se o kostel na karlinskem namesti. Pokud mate zajem se pripojit, tak zajistim uplink a montaz.
Predem upozornuji ze ta montaz specha a pokud bude zajem, tak bych to rad postavil pristi tyden.
Je tedy nutne aby se karlinaci rychle domluvili mezi sebou a dali mi vedet co a jak. Taky pocitejte s tim, ze na to bude potreba nejaka kacka. Predbezne cca 12tis musime slozit. Jsem ochoten castecne vypomoci, ale jelikoz me tato lokalita osobne "nepali", tak se musite dodomluvit mezi sebou.
Nejlepsi by bylo dat si nejakou schuzku. Navrhy budto tu, nebo na PMku.
Mám zájem o připojení v Karlíně, od kostela cca 500m, přímá viditelnost na věž. Co mám pro to udělat. Případně nabízím možnost instalace na Sokolovský v bízkosti metra Křižíkova.
Kdy bude schuzka karlíňáků se zájmem o připojení z kostela? Mám zájem pro to něco udělat. Jsem bez připojení tak uvítám sms na telefon 608780827. Díky Petr
tak ja z rohu 1.pluku/sokolovsky do toho jdu. kdo ma zajem at se spoji s alesem alpem - viz prvni prispevek - poslete mu PM. zarizuje tu antenu na kostele.
Cauky, jelikoz nejsem z karlina, nechcete se nekdo ujmout usporadani nejakeho sezeni v nejake hospode ???
Kdykoliv vecer nejdriv po devate. Pokud mozno nekde pobliz Karlina/holesovic, abych nemusel domu pres pul Prahy.
Za iniciativu diky.
alp
PS: Informativne bych rad do konce tydne rozjel AP a konektivitu k nemu nejpozdeji kolem vikendu ....
Jsem pro. Nekdo kdo znate dobre Karlin/Holesovice navrhnete lokal - ted po povodnich to mozna nebude lehky:-) Souhlasim s hodinou po 21. vecer kdykoliv (krome vikendu, to jsem pryc).
Nema prilis velky vyznam instalovat v teto lokalite vice apecek. Spis bych spojil sily (fyzicke i financni) na vybudovani jednoho, ale zato poradneho. Kdyby jsi mi mohl poslat PMkem nejakej kontakt na sebe, rad bych se podomluvil.
dik.
alp