Prosím nehlasujte prosím MODa aby v první řádce ano zaměnil za Ne a v druhé řádce NE za ano díky. K.
Celkem dlouho jsem nakupoval u I4WiFi. nebudu se opakovat, že pana Sedláka nemusím a radši se domluvím s panem Klečkou. To co se mne stalo předevčírem by mne však nenapadlo v nejhorším snu.
Stala se mne určitá věc která se čas od času stane, ukončil mne jeden APčkář dohodu o stožáru. protože, byl ovšem sdílnýdozvěděl jsem se proč. Navštívil ho jeden pán který je napojen na jiného a ten světe div se dělá v i4wifi. Potud ještě relativně v pořádku to by se ovšem v i4wifi zaměstnaný pán nesměl všude chlubit jak nakupuje za ceny o kterých se nám všem zde pokud zrovna nevlastníte Velkoobchod může jen zdát.
Rozhodnutí bylo ze strany majitelky rychlé a jasné od zítřka nakupujeme v VanCO myslím, že budou rádi nenakupujeme za velké částky ale za rok to pár desítek tisíc dá.
Její rozhodnutí celkem chápu: Nehodlá podporovat firmu která zaměstnává člověka za nejen naše peníze který nás poškozuje.
Tak otázka na Vás všechny zní je to v pořádku, aby zaměstnanec I4WiFi nakupoval materiál za půlku a stavěl konkurenční sítě? Uvědomte si jedno vy kupujete za 20 000,- On jen za 10 000,- ani mne osobně to nepřijde správné.
K.
chapu ze se ti to nelibi, ale rozhodne ten clovek jen vyuziva moznosti ktere se mu nabizi aby si vydelal nejakou tu korunu navic - jako spravny obchodnik (naprosto ho chapu, kazdopadne by ale mohl zdejsi komunite obcas neco nabidnout :-) )
to ze ty(a asi vetsina nas tady) nemuzes takto kupovat je smutny, ale proste realita. to bys mohl taky rvat ze i nekdo ma v obchode ma ceny dle vyse nakupu za urcite obdobi.
zbyva ti jedine - mit sit a sluzby poskytovane zakaznikum na vyborne urovni. on je preci jen stale zamestnanec i4wifi tedy musi svuj cas vybijet prevazne jinde
Ja te covece nevim...Dokazu to pocopit z tveho uhlu pohledu ale opravdu jak uz to tady bylo zmineno ten dotycny zamestnanec využíva jen svých možnosti...Nevídím tedy v tom nic tak hrozneho ale jak popisujes shodu udalosti ve tvé lokalitě asi bych byl take nastvaný.
Dom
ja nevim, a co jako? nema se to delat? kazdej vyuziva toho kde pracuje jak jen muze ne? ty ne?
pochybuju ze to ma za polovinu!!! to rozhodne ne (jestli tak max par kusu)
a to ze ma o neco levnejsi hw neznamena ze je lepsi sluzbou, cenou sluzby apod
jeste nechapu proc vam jako zrusil stozar? co to s tim ma spolecnyho? to prodejem hw dotuje internet a dava ho taky za pul ceny???
verejna soutez?
mne to prijde jako sileny handrkovani o nicem co by melo smysl. dulezity je vazne jakou kvalitu sluzeb poskytne zakaznikovi ...
prijde mi celej problem jako toto:
rekneme Honza ma od Karla jakozto souseda vajicka za 0,5haleru, mouku za 5kc ... protoze proste sou sousedi. Karel tim o nic neprichazi(ono se ne vzdy vse proda a ta troska nikoho nezabije). Jenze Frantu odnaproti to stve protoze jeho Božka tim padem peče buchty dráž z duvodu že nakupuje v hypáči za plnou cenu.
Ale pozor takovej Honza tim vubec nema zaruceno ze ty jeho buchty budou lepsi, jeho Ruzenka je trebas totiz vubec neumi tedy se sice naji ale nepochutna jako Franta