Nemate nekdo zkusenosti s timto zarizenim ? Zajimala by me kompatibilita s D-link 900AP. Ma pro me zajimave parametry (hlavne Qos) a cenu. Dik za odpovedi.
Taky o tomto zařízení uvažuji původně jsem chtěl ASUS WL500b, ale neumí to QoS a nenašel jsem i žádnej upravenej firmware, kterej by to uměl:( Tohle zařízení ,,Wline,, to umožňuje sice nemá tolik funkcí jako ASUS, ale má QoS
Tak ho testuji již 3 den a beží mi bez problému.Zatím je to jen na stole, ale vše funguje jak má.Omezovaní je dobrý. Jako AP používám SMC 25652W s upraveným firmware OpenAP a jede bez problémů. Připojení jsme zkoušel take na ORINOCO AP1000 a taky bez problémů. S tím firmware z W4500 bude problém,maji tam osazený HW klíč, a taky ubravený boot. Když jsem vytáhl HW klíč a připojil to vše k PC přes seriák, tak něšlo se dostat ani na příkazový řádek.Myslím,že dostat ho ven bude problém.Své dílo jsi budou chránit. Firmware je zjednodušen, hlavně AP část, ale ja tento HW používám hlavně jako klienta. Chybí mi tam SNMP podp
ora.Doufam, že v některé novější verzi bude.
Nemáte někdo komplet zdrojáky k Ovisu 1120, nebo alespoň www stránky. V SDK, které jsem stáhnul jsou jiné verze. Odpovídají spíše HW s osazením RTL8181 + Realtek 8139, což je myslím ALFA AWAP 201+.Mám již navrženou celou kostru uprávy
1120AP tak, aby tam byl bridge, router,NAT a omezování rychlosti
a to vše spravované přes www rozhraní. Pokud máte jakékoliv věci potřebné dejte vědět.Můžou se hodit.
Příští týden napíšu zkušenosti v plném provozu venku a v celkem hodně zarušeném okolí, které mám na jednom vysílači.
ahoj,
na invexu mi rekli ze to shapuje veskerou komunikaci po siti, takze kdyz nemomu pridelim rychlost 32kb na net tak si asi kantra nezahraje a na prenos souboru po vnitrni siti muze taky zapomenout.
slo by nejak zprovoznit aby treba parba a kopceni po siti slo full speed a inet jen treba 128kb?
ja bych tam pred to dal switch ale potrebuju komunikovat s druhou stranou bezdratu,ostatni uzivatele v dome budou mit jen inet
nevite jestli to umi v rezimu klient pridelovat rychlost i uzivatelum na ethernetu smerem do wifi?
diky moc
jo a jak je to cenove a vykonove treba oprotiu asus wl500b?