Zdravim, vidim, ze tu jde o oblibenou znacku. Mam problem, jsem na konci sveta a dost by se mi hodilo ten router rozchodit.
Verze fw je 1.7.3. To, ze pres den nejde, je mozna zpusobeno zarusenym prostredim. Zkousim to uz pul roku ruzne nastavovat, jde to jak kdy.
Po ruznych restartech se v menu routeru objevil header misto "straightcore wrt-315", "WiFi Adaptér SC-GENERIC". Prestalo jit nastavit natvrdo nizsi rychlost (1 a 2 M..pokud nastavim, je to ignorovano a jede to na 11M). A koruna vseho... router zacal po cca 15-17 minutach v rezimu 2 (NAT router) zamrzat. Prestane svitit kontrolka "wireless" a je hotovo.
Diky moc za rady. Zkusil bych trebas nejaky FW, ale netusim jaky. Straightcore support a upgrade to asi zabalil.
Zkus prehrat nejakou historickou verzi firmware. Normalne na to posilali po zaslani MAC adresy opravny firmware, ale tahle moznost uz je pase. Mozna by pomohlo pripojit se pres seriovy kabel a pokud funguje prikaz flash, tak vratit puvodni MAC adresu, ktera je napsana nekde na krabicce.
Jinak IMHO zahodit a koupit si UBNT Bullet2. Ta uspora casu a vztekani za to stoji
Neco mi rika, ze na StraightCorech bezi Linux, takze by tam mohl jit nainstalovat OpenWRT. Treba bys to s nim zachranil nebo s tou zaminkou nekou prodal.
Jak je to mozne? Nemuze jit o nejake nastaveni u ISP, spis nez u me? Proste jsem ten router nechal jen 8 hodin zaplej a pripojenej na pocitac v tom zamrzlym modu.
Tvůj problém vyřeší firmware AP ROUTER . Budeš překvapen jak se zvětší propustnost krabičky oproti originálnímu firmwaru. Ty ho tam budeš muset nasoukat přes TFTP.
Hledej ital8186v6_1-en.bin a přibalují k němu i APLicGen.exe, který z MAC vygeneruje licenci.
Proč to vyhazovat, když je to lepší než ty sračky od UBNT?