Na undergroundu se pise o tom, ze bude asi zakon na to, ze
kazdy provider bude muset smirovat sve zakazniky. Tak
se muzete vyjadrit v diskusi.
Taky jsem se docet v newsech ze se nam hrouti KPNQWest,
ktery ma NIC a pulku internetu nebo co. Tak az spadne
cesky Internet, tak ti klienti co budou bez pripojeni budou
moct rovnou nainstalovat bezdraty a zapojit se do CZFree,
CZFree zkrachovat nemuze, protoze neexistuje :-)
Souhlasim s Foxtrotem, na elektronicka media je prozatim dost casu. Vzdyt CZFree.Net ma zatim spise hodne chvalyhodnych ambici, potencialnich zajemcu, ale realne fungujici site jsou spise Clock-Cimice, kuzelka-Libus, Trutnov a mnoho dalsich s mnohem vice propojenymi lidmi. Spise tyto site by si nyni zaslouzily nejakou tu "Kameru, ktera chvali" .
Jsem rad, ze se rozbiha diskuse o <A HREF="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?threadid=189" TARGET="_blank">Stanovach</A>. Uz z prvnich prispevku je zrejme, ze co clen, to bude jiny nazor a navrh. Specifika a rizika CZFree.Netu jsou v jeji siroce otevrene naruci a ocekavanich do ni vkladanych.
Dokud nebude vice nodu a jakas takas pravidla, vyznel by kazdy porad a reportaz zbytecne akademicky a neurcite. Tedy, podle me, kontraproduktivne.
Mas pravdu, petriku. V uvedenem cyklu mne osobne teda spise pritahuji vzory a ne reklamy! Treba Danone ZASADNE NEKUPUJI.
Proto chci, aby si lidi napred kupovali a montovali Avaya Cards a anteny a teprve potom pripadne o necem vykladali a psali. Opacny postup, jehoz jsme zacaste svedky, me mimoradne irituje .
Nerad bych, aby free 2.4GHz dopadlo jako free 27MHz zadupane do zeme non free GSM. Mozna kvuli tomuhle nebezpeci ze zatim 245 clenu CZFree.Netu realne sahlo do kapsy asi tak 2%; nebezpeci tak trva. To procento ale nezvysi reklama. Zvysi je OCHOTA (MOTIVACE) clenu radeji jednorazove INVESTOVAT PRACI a PENIZE, nez pohodlne cekani az co kdo pekneho nabidne komercne.
No zatím je to přesně 1,22 % -ještě trochu více pesimismu (pokud vím tak jste zatím jen tři) . Nicméně na řadě spojů se pracuje. V předsíni mám dvě Tyhan antény a už se těší na střechu ...
Kdybych videl na centrum, tak uz jsem davno pripojen!!!
Je zapotrebi sehnat lidi OCHOTNE se pripojit, aby se alespon mohli dohodnout. Dokud o CZFree nebude vedet dost lidi, tak se tech pat ochotnych nepropoji nikdy. Neni tedy tak dulezite, kolik lidi JE propojeno, ale kolik lidi se CHCE propojit a VEDI (treba diky tomuto webu ci odkazu na nej ze vhodne casti), ze tuto moznost maji.
Jak jste se o CZFREE dozvedeli sami, he? Z nejake reklamy ...
2 h: Super. Ja vim, ze Deu ted lita jak divej, budme za neho vdecni. Jsem rad, ze jsi jednou z moznosti jak vest Zbraslav. Mam tam taky v ul. Tunelaru kamose. Myslim, ze by se od <A HREF="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?threadid=177" TARGET="_blank">knezy</A> rad napojil.
2 Foxtrot: <A HREF="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?threadid=147" TARGET="_blank">Krynn</A> to ma ve Vysocanech rozjety hodne, urcite to bude dulezity bod. Verim, ze se od nej k tobe na Cernak nejaka dobra duse najde.
Omlouvam se, jsem asi moc netrpelivej, i kdyz sam vim, jak se od zameru k realizaci stavi fura prekazek. Dali jste mi, kluci, konskou davku optimismu . Diky moc, drzme si vsichni palce a hura dal na vec! Pohoda.
to jsem rad, ze si moji agitky nekdo vsiml... ;o) rekni to dalsim...
oskar sice udelal gprs reklamu jako prase, cimz dost lidi zmatl... ale ten produkt je i tak na houby, prumernym lidem net do kapsy opravdu neprinese - je to porad DESNE drahy... (nemluve o telefenu...)
tak me napada continue where Oskar has left off a nabidnout czfree.net...
my vlastne mame moznost podporovat i omezenou mobilitu - signal je treba na nekterych strechach ;o) nebo na Petrine...
mitch
p.s.: oskar delal na wifi business case, ale prekvapive ;o) se to ukazalo jako neprofitabilni... wifi je skvely pro "nomadic users" co maji ntb na letisti, v hotelich atd... existuji dokonce i gsm/wifi pcmcia kartice umoznujici roaming a billing podle jedne SIM karty.
jenomze takovych v CR je asi dost malo a budou to business users (ty ma skoro vsechny ET) nebo in-roameri a ty ma zase ten, kdo ma nejlepsi signal a to je... ehm... zase ET.... ;o)
ale gprsforum musi bejt jinak docela sranda...