A nemá to zmizení stránek na starosti výpadek hlavní databáze fóra 21.2.2003 (fórum bylo obnoveno ze zálohy)? Já myslím, že jo...
Každopádně musím uznat, že to možná trochu zavání čímsi jako cenzurou, protože databáze vypadla krátce po tom, co jsem napsal něco trochu nelichotivého na adresu DEUa.
No ja taky doufam, ze je to tim obnovenim ze zalohy, ale jak jsem napsal nastalo se nam to poprve. Uz jednou, to co jsem poprve zminil cenu od CRA, tak zmizelo par odpovedi. Ted cele stranky, ale asi to tedka vypada na ten vypadek.
Uvidime, uvidime. Cekal bych, ze se ozve nekdo z fora. Snad priste.
Ahoj,
taky mi zmizely nejake prispevky...
Ale prisuzoval jsem to moderatorum, ze je proste smazali. O tom ze padlo forum jsem uvazoval, ale oznameni teto skutecnosti bych cekal na prvni strance fora.
Tak alespon ze jsem se to dozvedel nekde.
No treba kdyz jsem v jednom foru Deuovy karty (ze kterych se nakonec vyklubal poradny podvod, jak jsem predpokladal) co mel koupit zkritizovat a vyvracel jeho obchodni nabubrely reci, tak forum bylo zamknuto jako ze tema uz je vycerpane Nic z toho ale nevyvozuju...
Uz i lide, kteri jsou do te dodavky zapleteni financne nahlas hovori o podvodu. Od Deu zadny net nemam a muzes byt ujisteny, ze pro tuhle sit taky delam dost - jen na zapadni casti prahy Takze si koukej do pusy ty. A to, ze tovarna nepocitala s takovym odbrem - nenech se vystat - ty tovarny chrli tisice kusu denne
Dost offtopicu, k věci: je nás tu moderátorů několik, ale nikdo z nás se nebaví tím, že by mazal nějaká témata nebo příspěvky. Pokud máte pocit, že vám někdo (např. moderátor lokálního fóra) zcenzuroval příspěvek, ozvěte se prosím mně a přiložte důkazy. Žádnou cenzuru tu samozřejmě nehodláme trpět.