Vyrobky COMPEX me skutecne dostavaji. Tato sitovka za 280 bez DPH napr. umi port trunking. Date si do pocitace N techto sitovek a nainstalujete si Port trunk driver a techto N sitovek se potom chova jako jedna logicka linka N x 100Mb, takze pokud pichnete 4 RE100 do 16-port switche (switchu) COMPEX PS2216 za 2300, ktery umi az 2 trunky po 4 portech, dostavate realny ethernet 400MBps FD za velice rozumnou cenu; pravda, z 16-portoveho switche se stava 4 -port :-))
Asi to vypada jako reklama na vyrobky COMPEX, respektive THD, ale ujistuji vas, ze ja z toho skutecne nic nemam a pisu to zde pouze pro vasi informaci
mno tak wirelessy od compexu na THD uz jsou. Zatim jsem je jen drzel v ruce a nevypada to celkem spatne. USB adapter je opravdu titerne maly, ovsem taky s titerne malou antenou. Co rikali kluci z Matfyzu tak pod linuxem se jim ho zprovoznit nepodarilo. PCMCIA adapter ma konektor na externi antenu.
tak zatim info o wire produktech, mel jsem tu doma ty jejich broadbandovy routery (wirelessovej budu mit koncem tydne), vypada to prekvapive celkem funkcne, ty routery jsou rychly (procpal jsem tim plnych 10Mbit NATovane), firmware je celkem v pohode, webova sprava je super, ale ma i telnet (!), na siti UPC napriklad funguji docela dobre.