No poznavam, ale ne sebe. To je Krynn a vzhledem ke smeru nejaky velmi divoky odraz (Krynn je pod estakadou na Prosek). AP Stemar ma ESSID Stemar.CZF a BSSID 00:10:C6:18:C0:06, vysila s vertikalni polarizaci na kanale 3. Na na uvedene fotce vidim svoji vysilaci antenu (spis teda barak) zhruba v 1/3 odspodu, a 1/3 zprava. Kdyz si tedy fotku rozdelite na 3 x 3 ctverecky, je AP Stemar vicemene v levem hornim rohu praveho spodniho ctverecku .
Soude podle te fotky, mel by tam byt muj signal k chyceni i na "naslineny prst" ...
No jsem to opravdu ja. A pripojeni: pokud je to bliz ke Stemarovi, takurcite pripojit ke stemarovi (pokud bude souhlasit) - na me je uz pripojeno 13 lidi a vic bych na tu 180 uz rozhodne nepripojoval. Co ty na to Stemare?
Z vysledku zkoumani je jasne, ze kvalita signalu na vsesmerovku AP Stemar neni nikterak dobra, a sniff na traffic z/na AP se zdaril prakticky az nyni v noci, kdy se neocekava velky provoz. I nyni se ovsem stava, ze se AP/STA deasociuji. Mozna by stalo za prozkoumani, zda nebrani ,,neco'' v prime viditelnosti mezi AP/STA. Viditelnost z STA je dobra tak, jak je zachycen na fotografii vyse.
Nikoho do niceho nenutim, nicmene predem dekuju za informaci ;)
Nezastiram, ze jste prvnim "vzdalenejsim" klientem. Vase "pokusy" dnes vecer (23:00 - ...) vidim, nezda se ze by kvalita signalu byla nejak obzvlaste spatna ... O viditelnosti nemuze byt pochyb, z Vasi fotky opravdu vidim svou strechu a vyhledu anteny do Libne nic nebrani.
Deasociace byla spis zpusobena znamym "rozresetovanim" ovladace hostap, ktere nastalo po Vasem prihlaseni. Budu to resit, jako jeden z kroku bych to nechal "usadit", ze zkusenosti vim, ze karty si na sebe obcas musi "zvyknout", jakkoli to zni silene ...