Roudnici dobre pokryva komercni wifi provider RETE.cz,
tak nevim jestli se nekdo odhodla. Navic ted pribyl Losan ...
Par lidi vcetne me o necem jiz uvazovalo, ale zatim to nevypada ... budete muset zacit sam :-)
Mimichodem, kde rostete?
Ja bych eventuelne osvitil cast nad sklalami, zrejme i podstatnou cast sidliste a Vedomice....
ne jsem pripojenej pres Rete
respektive parazituju na bratrove pripojeni
... taky vim o dost lidech, kteri by do toho sli, ale nechce se mi budovat sit a starat se o ni, kdyz je velka pravdepodobnost, ze jakmile to udelam, tak stavajici provider udela rozumny ceny ... nemam zadny casovy prostor se v takove akci angazovat a myslim si, ze vim o jakem case je potreba uvazovat, kdyz ma coko-li fungovat poradne je potreba se o to dobre starat a budovat sit, ktera nepada nekolikrat tydne v prostredi, kde bude brzy zarit kazdy baracek vyzaduje pomalu fulltime....
nemluve o preprodavani konektivity a hlidani vyzarovani... pripadne dokladovani pro CTU, reseni sporu se stavajicimi providery ....
prenecham to studentum :-(
.... no ne ... nejsem az takovy pesimista a vim, ze kdo nic nedela nic nepokazi, ale abych se aspon jednou opakoval cas na to nenajdu
jinak moje predstava o pausalech (a myslim si, ze (aspon zatim nejsem zadna socka)
je 200,- Kc za variantu s priblizne 20MB dennim limitem nebo rekneme 33 kbps
500,- Kc 64kbps neomezene
(nemam tedy realne propocty na mozny nakup konektivity, ale jinak to ani nema smysl)
casem by se snad hodnoty rychlosti posouvaly smerem nahoru ... cena dolu ....
... no a k tvemu pokusu s Transgasem Ti drzim palce, ale vim, ze pokud clovek neprijde osobne (po domluve) a nema za sebou dost clenu (rozumej nemuze si rovnou koupit 1Mbit ci podobne mnozstvi konektivity) tak nepochodi.
No to je relevantni .... ale ten Hospozin je kde?
Musis zapocitat jeste trasu do Rce a to asi nebude jen tak :-) Obavam se, ze nejsem prekvapen ....
Ale v Graphtechu to zkus at je nejaka legrace :-)
Kazdopadne do Brizi odhaduju 6-7 km a do Straskova 10 km.
To je hromada anten (4 smerovky a dva bridge) mozna...
a to vubec neresim jak je to s viditelnosti. Schvalne si tu trasu v nejblizsich dnech projedu s ntb promerit kdo tam sviti a prohlidnu si teren do Roudnice.
Verim, ze v Brize i ve Straskove by se nejaci zajemci nasli. Po ceste jsou i jine vesnice ....
No a pak tu mame konektivitu ve Straskove a mi ji potrebujem do Roudnice ...
Pokud se po trase polozi nejaky bridge tak se nam posklada pripojeni ...
Imho to znamena, ze stejne potrebujeme zalozni pripojeni. Sezeneme tolik nadsencu, aby se zaplatila infrastruktura? Nebo se snad hlasis jako prvni sponzor ? :-)
lidi nemohli by jste mě pomoct? sem z nížeboh, asi 6km od roudnice směrem na budyni.V budyni by bylo hafo zájemnců stejěn jako cesotu tam. tj. dušníky, přestavlky a tady u nás.
stálej net bych potřeboval jak sůl!! kdyby někdo věděl o nějakym způsobu, kterje vyjde měsíčně levnějš než dialup (okolo 3,5k) tak mě dejte vědět! díky