Čím více sleduji vývoj CZFree tím více mám pocit, že velká část CZfree je vlastně jenom sít firmy Connection.
Mám velmi jednoduchý dotaz. Můžou se mi prosím do tohoto threadu ozvat cloudy, jejihž infrasktruktura je plně funkční i když si z ní odmyslí všechny spoje a služby, které connection patří?
Plně funkční znamená, že nadále budou mít přístup do inetrnetu a nadále budou propojeni s ostatními částmi czfree.
Pod termín Connection zahrnuji všechny jeho varianty tzn, Deu&spol, frodo, supernetwork, freegate, alfawave, ...etc... bez ohledu na to jak se to aktuálně menuje nebo komu to papírově patří.
Cílem threadu není kohokoliv napadat za cokoliv, prostě si chci jenom udělat představu o situaci.
Nemuzeme se sice povazovat za cloud, ale stav na Klamovce je takovy, ze mame 3 AP a cca 70 lidi, konektivitu optikou od Inwaye a jednu linku do czf pres Bakulak. Tudiz jsme "samostatni". O kus dal je Fantomas ktery snad bere konektivitu taky odjinud nez z Connection ci nejakeho jejich derivatu.
Kdysi davno jsem byl pripojen pres "freegate", ale z duvodu toho ze pravidelne kazdych cca 15 minut vypadaval spoj v centru, presunul jsem se na jine AP, o ktere se ted dokonce staram.
Jinak obecne musim rict ze "co si clovek neudela to nema" plati v czf dvojnasob.
Sakrys. omlouvam se mimoprazskym, zapomnel jsem , ze jich se tento fenomen tyka jen Prahy.
hwsoft: dik za notify, timto povazuji vsechny mimoprazske cloudy jakoze jsou tu zapsane