Jak mate zabezpecene svoje AP a podobny HW, kdyz je jen treba na pude, nebo strese?? Ted prave pred chvili nejaci dva soplaci vlezni k nam do baraku a snazili se dobyvat na pudu. Je tam na dverich jen obyc. visaci zamek, tak mam docela strach. AP mam sice v plechove zamcene krabici od STA ale stejne. Radeji ho na cas sundam. Mam s toho fakt blbej pocit :-((
Jak to mate zabezpecene vy?? Help. Asi tam namontuju normalni alarm :-)))
vřele doporučuji dát pod rohožku minimálně 1 nášlapnou minu - ale bacha! Ne se šrapnelama, mohlo by ti to zrušit AP i v super plechový bedně... Další pěkná švanda je do toho visacího zámku něco pustit, nesmí je to spálit jenom "trošku" pošimrat"
můj osobní názor je, že nejlepší zabezpečení je v ocelový pixle kdemáš strany z 2mm zinkovýho plechu vystužený ocelovýma profilama... to vydrží snad všechno. TEORETICKY. Teda tu bednu jsem nestavěl ale ze stejnýho plechu si dělám věci na šerm a podobný krávovinky... Alarm je ti nabudku. Akorát vzbudíš v noci celej barák a důchodkyně na tebe budou naštvaný. Ale kdybyste potom ty pobudy chytli mohlo by dojít k oblíbenému pranýřování
Kdysi jsem viděl takovej zámeček, kterej když se utrhl, tak na "útočníka" vystříkl něco, co se myslím jmenovalo "kyselina máselná". Mělo to strašně dlouho, strašně smrdět. V kombinaci s alarmem, je to vynikající možnost, jak si ho najít(toho zloděje) a rozbít mu hubu a jestli bydlíš v menším městě, tak zloděj bude velmi brzo identifikován
Ještě by se k tomu mohl hodit pejsek, aby takhle smrdící lidi kousal...
Jako kulomet bych doporučoval dát tam boční střeliště z B-17 nebo B-24. Pokud bys ale neměl slitování přichází v úvahu buď zdvojené (ocasní) z B-17 + B-24 ale můj osobní favorit je ocasní střeliště z Il-28 (Zdvojený letecký kanón z ráží 50mm, kadence kolem 400/min) Ale to už by potom nebylo komu (čemu) rozbít hubu....
A co tak tam dat poradnou zeleznou bednu a do ni jejom nejake stare kabely a jinak nic a vlastni APcko hodit do krabice od bot nekde na tram - takovy zlodejicek pak prijde, najde prazdnou krabici a nastane odejde.
A co tak prodlouzit kabel od anteny o nekolik centaku, domluvit se ze sousedama, co bydleji v poslednim patre (pod pudou) a dat jim to primo do bytu? Pak tu pudu nech klidne otevrenou. Maximalne co ti muzou, tak ustrihnout kabel, ale bude jim to stat za to?
Nojo, ale my tam prave mame takovy nevrly duchodce :-)) S nima rec neni a s nikym dalsim nejsme tak zadobre, aby nam to tam nechali dat :-((. Je to tu v baraku sama duchna, nebo se tu v byte stridaji jak na verejnem wc :-))
do krabice/schranky nebo kde mas to ap si namontuj jednoduchy alarm se signalizaci na tvuj mobil,stoji to cca.1000kc+starej ericsson 1018,nebo siemens c25,35 atd.Pokud se ti tam nekdo zacne dobejvat,tak ti to zacne volat
My si schnanime nalepky Policie ČR, nalepime si to na bedny kde mame APcka. Ze zkusenosti vim, ze normalni lidi se vyhybaj obloukem. Pokud to nekdo bude chtit ukrast tak ti to ale nepomuze. Dobrym resenim mi prijde zamykat barak.