Mate nekdo nejaky napad jak ohlidat ap proti seknuti a pri seknuti ho odpojit po 30 sec od napajeni ?? cca 1 tydne me ted zatuhava jedno AP ... hledam neco co by se proste jen napojilo na LAN a pingalo treba 1x za 10min (a to AP)... jakmile by nedosla odezva (treba z 4 ani jeden ping zpet) tak by to rozeplo rele na 30 sec ... ??
Dekuji
- development
- freenet, education
to je sice fajne .... ale neverim ze to vyresi ten problem ... bo nekdy se stalo ze jsem to vypl ... a do par hodin to vytuhlo znovu ... a nekdy se to zase tyden po vytuhnuti (vypnuti) chovalo naprosto v pohode ;-) cili divne ne ??
- development
- freenet, education
1, jak to najit ?? je nejaky navod ?? v siti je mnoooooho prvku
2, to je mozne ... ale to asi neovlivnim abych byl v norme
3, bylo meneno nekolikrat
4, kabelaz je presne dle normy ... sam jsem to krimpoval ...
porad prosim ...
- development
- freenet, education
to -=RYS=- ale ja tam mam AP!! nikoli router ... nicmene navod to je super ... ale spis nez neco napojovat na ledku v zarizeni (nechce se me ho kuchat) tak co pouzit nejaky optoclen ktery nalepim (izolepou) na misto kde blika ledka ? .. udelal bys me prosim alespon hruby navrh jak by to slo resit ... neco jako podminene nevypnuti kdys ma optoclen signal (blikani)....
EDIT: jen ted si vzpominam ze pri zatuhnuti myslim ze led indikujici pakety jen trvale sviti ... ale nejsem si jisty to jeste proverim ...
- development
- freenet, education
to -=RYS=- ale mam pocit ze switch neni jako AP bo AP zveda svoji spotrebu pri vysilani ... prijmani ... a nevim jestli nejak vyrazne by to zvedlo pri zatuhnuti ... ale to s tou ledkou - opto by me vazne zajimalo ... mam knizku s 555 ale jsou tam jen blbosti jako piskatka ... blikatka ....casovatka
- development
- freenet, education