09/01/2004 jsem měřil signál ve Václavské 18. Nedostal jsem se až na střechu; měl jsem zastíněný výhled protějším domem. Měřil jsem na balkóně mezi 4.5. patrem. Nicméně, chytil jsem nějaké sítě (viz níže), nepodařilo se mi ovšem vypátrat majitele.
Zkousim prorazit v oblasti Karlova namesti, je zde v okoli nekdo kdo to tu jiz provozuje? Hledam vhodny pripojny bod. Prosim, ozvete se !
Ja jsem na mape jako node "alx", tzn. severne hned nad Karlovym namestim.
Cau, ja jsem nad Karlákem v Salmovské (hned nad kostelem).
Mam to tu zapnute zkoro porad, ale jen na malou antenku v mistnisti, takze me jsi asi neslysel. Nicmene, planujes neco vetsiho, nebo jako user? Ja do toho teprve pronikam :-)
Zatim bych se chtel pripojit jako klient; kdyz by se mi podarilo dostat se na strechu, hned bych vedel, jaky jsou sance.... Primo v baraku tady ve Vaclavsky se chce pripojit jeste nekdo, ve foru je jako "dagger", ale nejak nereaguje na moje vzkazy a ja netusim, kdo to je .
Jak jsi na tom s rozjizdenim tveho AP ? Bydlim Salmovská 10, takze kdyby jsi do toho sel, tak bych taky do toho sel, ale bez tebe spis ne, jelikoz salmovska 10 je ten malej rohovej barak, takze se do sveta moc nerozhlidnu
o AP jsem zatim neuvazoval, sam hledam vhodny pripojny bod s rozumnym signalem... Pokud by ale byl vetsi zajem, tak by se mohlo neco stvorit. Rozhled tu je, sice omezeny, ale jde to. Zkus se podivat na nas barak (Salmovska 15). Nemuzes ji prehlednout, je tam spousta anten a mel by jsi tam videt i sito nasmerovane na Smichov....
Sorry, ze ti lezu do dredu, ale patri to sem. Mel bych moznost zridit pripojeni od UPC 1024/256 kbps a AP. Na mape jsem jako monsoon. Dejte vedet jestli by byl zajem a pripadne bych to uskutecnil.
Ahoj, bydlim v Kateřinsky 10 a chtel bych se taky pripojit, zatim hledam nekoho s AP protoze mam vyhled dost na nic, spis vidim na druhej breh reky nez nekam okolo -( vsude sou nemocnice.. kdybyste byl nekdo blizko a tohle uz resili, dejte vedet pls