má někdo s touhle kartou praktické zkušenosti, je opravdu tak citlivá jak sem někde četl ?
Mam zkusenosti jen s OvisLink AirLive WL-1120PCI card.
Jedná se o kartu s čipem ADMtek, který z nějakého důvodu nejde proti
AP s atmelovým čipsetem, proti REALTEKU a PRISM chodí.
Oproti ni, je D-Link DWL 520+ neuveritelne kvalitni...doporucuji.
Zdarec. Ja mam D-Link 900AP+ a je to fakt masinka. Mam tena novou verzi, ktera ma prej trosku slabsi signal, nez ta prvni, ale nemuzu si stezovat. Co jsem vubec cetl recenze na D-Linky, tak to jsou spolehlivy masinky.
Jenom bych chtel upozornit na problem, ze nekdy spatne komunikujou s kartama na AP nodech.
Stalo se mi to, kdyz jsem delal pripojeni Kotel -- Hadofka, kdyz se zvysila rychlost, D-Link ji automaticky taky zvysil, ale pokazdy se restartoval. Coz znamenalo, ze sit porad vypadavala. Nejspis by se to vyresilo upgrade karty na APcku, ale nakones jsme D-Linka vymenili za Ovise.
Tot vse, preju dobry porizeni.