Hledám dobrodince, který by se chtěl (za odvoz v Praze) zbavit starý klávesnice s velkym DIN konektorem (potřebuju rozběhat starej komp a nechci zbytecne vyhazovat 35 kc za redukci minidin-din :-))
Už jsem se kdysi snažil DINovou klávesnici sehnat tady na Bazaaru (nakonec marně..), tak jsem nasraně vzal starou PS/2 klávesnici, uříznul jí koncovku a připájel DINovou. Nefungovalo to a já nevěděl proč... a dodnes to nechápu. Naštěstí mi Singa o den později půjčila její DIN klávesnici a o den později odešla ta deska, kvůli které jsem tu klávesnici sháněl, do věčných loviš? :(
Já měl opačný problém. Měl jsem pěknou DIN klávesnici, ale to PC mi taky umřelo. Sehnal jsem jiné, lae to uz mělo PS/2 konektor. Nejdřív jsem chtěl schánět novou klávesnici, ale když jsem zjistil, že redukce stojí 27,50 , tak jsem neváhal a koupil. To bych víc peněz protelefonoval scháněním a domlouváním klávesnice "zadara" .
mno ja kdyz se jednou nudil a chtel usetrit $ tak sem vsechny dinofky predelal na ps2 za pomoci ustiplejch vocasku z mysi, ale mel bych mozna ps2port do pci-zaslepky jenze s tim je moc srani.