Ahoj všem , potřeboval bych poradit , mám wifi , net samozřejmě od CZfree a mam problem , když stahuji přes noc , tak druhý den mi nejde net , bud' mi de strašně pomalu , nebo mi nejde ubec :( , nevíte co stym ? prosím moc , pomozte mi , už nevim co dělat :( , budem vděčný za každou radu , pls co mam dělat , aby mi net šel furt a nemusel čekat třeba 2 dny , něž to zase pude :( , pls HELP
No tak volat mu zatim nebudu , proto píšu sem , tak nevíte fakt prosíím co mam dělat ? no FUP nevim jesi mmam , nevim ani co to je :( , ale jesi to je to , že mam omezeny stahovani , tak to nevim , jak to zistim ? ale v nabidce miho netu je " neomezené stahovaní ", tak nevim no , pls porad'te mi někdo ... Mam třeba předělat Win nebo tak nějak ? pls
ja bych predelal ty win, treba muzes zkusit vista
ale ne, vazne se neda k takhle popsanymu problemu nic rict..kdyz to nejsi schopnej popsat trosku technicteji, nezbyva ti nez se obratit na tvyho isp, pripadne nekoho, kdo se podiva na tve pc a rekne ti jestli jde o problem s pripojenim a pripadne poradi dalsi kroky. Czfree forum asi neni primane staveny jako alternativni centrum podpory uzivatelu isp, kteri si ji nedokazi zaridit sami
Ok , děkuju všem , kdo mi pomohl , pls nezlobte se , že sem vám unavoval , tak debilními otázky , až přijede provder , určitě mu zavolám , tak Děkuju všem ...