Zdravim, mam problem s timhle vyrobkem. pokud ho prepnu do rezimu AP repeater, tak se sam shazuje a zrovna tohle je funkce co bych od nej potreboval. pripadne mate tip na jiny dvouantenovy AP z oddelitelnou alespon jednou antenou? ktery samozrejme umi funkci repeater.
nebo jeste jinak. zkousel jsem to nakonfigurovat i v PtP pripadne PtMP bridge modu, ale nevidim z PC na druhy AP, ktery ma bejt za nim, nechtej spolu komunikovat (druhy AP je taky micronet, pro zmenu SP3357 - ADSL router). z notesu se pripojim na jeden, nebo na druhej, ale ne na jeden pres druhej. pouze pokud to AP hodim do klient rezimu a pichnu ho pres lanku do notasu, tak vidim i ten DSL router, coz ovsem zrovna neni to co potrebuju.
takze si odpovim sam. z micronetu mi poslali novy firmware, ale s tim, ze mi ten AP stejne jako repeater k modemu fungovat nebude, protoze funguje pouze s jinym AP SP918GL, totez se vztahuje i na funkce PtP bridge a PtMP bridge. takze pokud nekdo uvazujete o koupi tohodle zarizeni, tak prestoze ma prijemny management, je rychle, ma kvalitni signal. tak z hlediska budouci rozsirovani je bohuzel naopak k nicemu.