Ahoj, uz cca pres mesic se nemuzu pripojit na AP s ESS ID: CZFree.Net.moskva, ktery nekolik let bezelo na kanale 6. Bohuzel se mi ani nedari jakkoli kontaktovat Maxinohu, coz byl podle mych poslednich informaci spravcem tohoto AP. Nevite nekdo co se s Moskvou stalo, pripadne jak si mam prekonfigurovat pripojeni, pripadne jak kontaktovat spravce ?
Omlouvam se, ale musim priznat, ze tebou uvedeny thread jsem cetl pred zalozenim tohoto noveho. Pokud jsem vse dobre pochopil tak v uvedenem threadu se resi AP CZFree.Net.Moskva.sever, dale jsem pochopil, ze na moskve se delaly "drobne upravy" (neni zde ale popsano jake), a ze pokud se uzivatel nemuze napojit na uvedeny AP, aby zkusil jiny co ma v nazvu Moskva.
Tento thread se zyka AP CZFree.Net.Moskva, na jiny AP jsem se zkousel napojit, ale nedostanu IP, kdyz zkousim zadat IP, kterou jsem mel pridelenou nekolik let (10.23.14.39) tak se nikam nepripojim, jediny AP na ktery se muzu pripojit je CZFree.Net.Moskva.vsesmer, cuz je sdileny, pomaly Internet s pulhodinovymi intervaly odpojovani :-(
Jeste jednou se omlouvam, nechtel jsem zaneradit forum dalsim threadem.
Slo spis o to, ze pokud se to tyka stejneho site/node, pak to bude roztahane do nekolika vlaken(= neprehledne).
Tot vse. Omlouvat se nemusis, protoze neni za co