pozor na oteplení. Dejte na zeď a v poloze, kdy budou větrací otvory pěkně dole a nahoře, samotah tak bude nejlepší
a teplota nejnižší. Sám používám Edimaxe 6104 a v pohodě.
Cenove prijatelnejsi je TP-Link, maj celkem slusny rackovy switche, 16port stoji asi 1400 a makaj taky dobre, akorat velky hupy v napajeni jim dobre nedelaj, nekdy zatuhnou.
kdyz je switch/hub v blby poloze, tak zatuhuju, nehlede na znacku a typ, mel sem 3com hub a a byl docela dost blizko topeni a tuhnul den co den, dal sem ho jinam a vod ty doby klid ...
Zdravim, taky si prihodim... Dost jsem s tim experimentoval... (vcetne aktivace vlan a pod )
8 port edos tuhne a to proto, ze ti pitomci napajeji switch stridavym proudem a stabilizuje / usmernuje az elektronika ve switchi. Reseni: stabilizovat a usmernit pred switchem a je pokoj (vyzkouseno)
5 port edos bez problemu...
8 port compex taky zatuhl pri vypadku proudu, sice ne tak casto jak edimaxy, ale taky
Pokud chces nakupovat novy, kup si dexlany, stoji o par penez vic (asi o 50,-) ale jsou kvalitne usmerneny a stabilizovany. Mame je otestovany, netuhnou....
Mel bych jen dotaz , nema nekdo nejake negativni zkusenosti pri kombinaci 3COM OfficeConnect DualSpeed Switch 8 port a Ovislink SH5PS , netropi to neplechu ?
Mám 8mi portový TP-LINK - kdysi dávno z bazaru i4 - naprosto spolehlivý, nezatuhnul ještě nikdy. Akorát nechodí 100Mbit s 6m kabelem, který má špatně zapojené kroucené páry - musí se forcnout 10Mbit (ten kabel na čemkoliv jiném chodí 100Mbit).