xi 1500 jsem poridil prave u i4. v telefonickem rozhovoru mi bylo technikem sdeleno ze to proste chodi....... bohuzel o nejakem firmware mi nikdo nic nerekl...
xi1500 nejde ani namerit orinocem v netstumbleru.... jde merit pouze z-comem
muze mi teda nekdo ten spravny firmware poslat ???
jj vyresi to novej FW....co tam mas za verzi? 4.1.0 a vejs by mela jit...pouzivam 4.1.3 a realteky, orinoca, compexy v jedou v pohode. Se starym FW nejeli
tak mi to uz jede ...... ale bohuzel to omezovani rychlosti je fakt nepouzitelne.... kdyz tam dam 512 kbit tak to tak jede ale co 5 vterin to na chvilku spadne i na tretinu..... to je docela problem a taky zklamani protoze prave kvuli teto funkci jsem AP potreboval..... tohle ale bohuzelnovej FW nevyresi. je to asi vlastnost zarizeni. pomalej procesor bohuzel......
tek AP mam v siti asi 2 dny ale bohuzel co cca 3 hodiny prestane komunikovat a asi za 15-30 minut se zase samo rozjede.... nevim cim to je. mam ho primo propojene krizenym kabelem s prijimacim bridgem.... muze pomoct vlozeni switche?? uz se tato zavada nekomu projevila take ?? mam jeste dalsi 2 v siti. obe na switchi. jedno jede v pohode ale dalsi sidce neusina ale prozmenu jsou na nej pri pingu asi 40 procent ztraty. spojem pred nim to neni protoze ostatni zarizeni na tom samem switchi maji 0 procent packetlost.... proste divne.
Mam XI-1510H (prakticky to samy, az na to ze to je v hlinikovy krabici) a setkal jsem se s podobnou veci. Priblizne jednou za den to na nejaky cas vytvrdlo tak, ze vzdalenejsi klienti odpadli, klient, ktery je 30m od anteny zustal jet ale pingy k nemu vylezly az na 700 ms. Po case (hodina az dve) se to vzdycky rozjelo. Jednou se mi povedlo to chytit v tomto stavu, sw reset nepomohl, jedine odpojeni napajeni, potom se to rozjelo.
Uz se vali pres tyden na reklamaci, uvidime, co z nich vypadne.
Docasne jsem tam supl Ovise WL-1120AP, ten zatim jede bez vypadku.
nooo ja mam XI-1500H .. na nem 33 useru, je fakt ze uz se to semtam zahlti ... ale nevytuhne .... budu ho sice menit za lepsi zarizeni ... nicmene muzu rict ze pro rozjeti site idelani stav ... ne moc drahy ... a docela slusny omezovatko rychlosti ... firmware je tam 4.1.0 .. a moje karticka Orinoco v notasu ho bez problemu vidi a aj se na nej pripoji .... ale treba s 4.0.6 to prave nejelo s orinocem .... nicmene ted uz dva mesice spokojenost ... az na to ze klienti pribyvaji ... a bohuzel to prestalo stihat kdys vsichni nalezou na net kolem vecernich hodin ... noo ale myslim ze tak okolo 20 klientu tohle heblatko zvlada uplne v pohode bez jakych koliv vad typu vytuhnuti ci neomezovani rychlosti spravne ....
- development
- freenet, education
Souhlasim, mam 4.1.3 a klient co ma compex na me jede bez problemu ..
Ovsem me by zajimal firmware s regulaci vykonu? Nejakou dobu se proklamovalo, ze takovy bude, je to pulrok a zadny neni. Zajimalo by me jestli na to vyrobce uz hodil bobek nebo co s tim ..?
Dalsi vec videl nekdo XG-2000? Maji to nekde? Je v tom linux a je k tomu open source firmware, mohla by s tim byt sranda
nevim ale me se chova divne...... co hodina to tak na cca 5 mintu prestane komunikovat..... vymenil jsem kus za kus ale bohuzel zadna zmena..... a to omezovani moc nejede..... s fw 4.1.3 to porad kolisa....