Jelikoz volby uz jsou davno pryc a na titulce nam stale strasi hlasovani "koho budete volit", a jelikoz me dnesni hlasovani o tom zda chceme na titulni strance loga a odkazy na "partnery" bylo vyreseno velmi zahy tim, ze loga techto "parneru" byla stazena, napadlo me udelat jen tak nejake nove hlasovani - a jako zajimave tema me prislo, jak vnimam praci pro CZFree.
Tak se ukazme ;-) .
Neodpustim si komentar k prubeznym vysledkum ...
Neprekvapuje me, ze nejvetsi cast lidi to bere jako konicek. To jsem ocekaval.
Co me ale prekvapuje je relativne vysoke procento lidi, kteri praci pro czfree vnimaji jako nejake dedictvi - jako karmu kterou si jednou zavarili a ted to bremeno karmy musi nest - dokazi si to predstavit ... nekdo v nadseni postavi AP na svem dome, pripoji kamose a sousedy, ti do toho nastrkali sve penize. Majitele APcka po nejake dobe nadseni opusti, zamiluje se, chodi do prace, ma rodinu ... ma uplne jine starosti. Sprava AP jej uz spise obtezuje, ale nemuze kamosum a sousedum rict "uz mi to nebavi, tak si najdete neco jineho".
Naopak jsem ocekaval podstatne vetsi procento tech, co chteji "levny internet".
A docela by me zajimalo, co se skryva pod temi hlasy, kteri rikaji ze maji "jine duvody". Kdyby tyto jine duvody mohl nekdo popsat ... jsem zvedavy ;-) .
Jestli chces popis "jineho duvodu" tak treba to alespo pro me je casto celkem zajimava hra, takova strategie spojena s resenim hadanek. Asi bych to nazval SimNet (nezamenovat s onim providerem).
ja uz jsem si zvyknul
jinak jsem chtel vybrat: 1, 3,4, 6, 7 pricemz levny i-net neni podminkou
vubec to cele beru jako moznost zabit volny cas _konstruktivni praci_ (ze bych mel sklony k workoholismu?), i kdyz to je na ukor ostatnich aktivit moznost naucit se necemu novemu a vlastne si i hrat