Mám problém - přemýšlím, co použít jako klientský zařízení k APčku Compex WP54G. Teď zkoušim Ovislink WL5460AP. Zatím to jede v pohodě.
O co se mi jedná:
Jde o to, že mám anténu 11dB, 3m kabel + zatim tenhle Ovislink WL5460AP, a ISP mi řekl, že tenhle Ovislink překračuje normu danou ČT úřadem. Ten Ovislink sice má regulaci výkonu, ale ta nefunguje.
Jaký tedy jiný klientský zařízení v ceně do 1500,- použít, aby si rozumělo s Compexem WP54G?
Tak v prvni rade nelze doporucit Compex na AP, protoze ma malo vykonnou desku a efektivne zvladne tak max. 7 klientu. Obecne bych na klientskou stranu navrhoval WRT311 (regulace OK, cena cca 1300 vc DPH). Co vic si prat.
A k tomu WRT-311, netváří se zrovna důvěryhodně. Díval jsem se na stránky výrobce, moc velký dojem na mě neudělaly...
Jinak, díval jsem se do diskuzí, a stejně jako asi u všeho, polovina lidí je spokojená, polovina ne...
Nějaké další návrhy, co použít k tomu Compexu jako klientské zařízení?
Ještě může skusit nahrát do Ovise WRT 311 fw - ten má v menu jako minimum 8 dbm a i bych tomu docela věřil.... Jinak WRT311 je pohodová krabička a co se týká ceny tak je podobná 5460AP. Nechápu kdo je s WRT311 nespokojenej, nejspíš ten co nepoužívá poslední FW a nebo to neumí nakonfigurovat. Jinak podle stránek bych kvalitu produktu vůbec nehodnotil... na jejich stráknách je přesně to co člověk potřebuje, nic víc ani nic míň.