pristup na strechu, z ni prima viditelnost na dum odborovych svazu, zizkovsky minaret (televizni visilac) a sochu jana zizky z trocnova. smer k olsance je do kopce, smer do prahy, to zn. na prazsky hrad je z kopce. moznost pripojeni k internetu z me strany miziva. zatim mam k dispozici 2x "http://www.zcom.cz/produkty_wl2411.html" se zakladni pidi antenou.
Tak az se pripojis (mimochodem bydlim kousek od tebe, ale s viditelnosti to bude spatny), tak nam budes zprostredkovavat prime prenosy utkani na viktorce ;-)
Podivej se prosimte ze strechy smerem ke krizovatce kubelikova-taboritska (trochu vpravo od ty krizovatky), jestli uvidis takovej panelak, kterej ma nahore okna po ctyrech vedle sebe v zeleny vyplni. Jestli ho uvidis, tak bysme se celkem realne mohli spojit ronjou.
kdyby nekdo chtel pripojit za litr mesicne + zrizovaci polatek na zizkove tak dejte vedet ....
mozna kdybychom sehnali vic lidi tak by to bylo mozne a funkcni
uz sem s nima v kontaktu ...... dali bychom to na barak .... kterej je nejvyse a pak by se to rozvedlo ... je to 128+ neomezene mnozstvi na stahovani pro domacnost ...
cus, uz sem bohuzel zjistil ze ani toto nei spravna varianta ale doufam ze se podari neco jinyho,... kde v krasovce bydlis? napis mi zpravu nebo kontakt na sebe do schranky... dika
no urcite, sem domluvenej s netdavem ze by to nebyl problem ....uz jhe to i zmereny udajne bz to melo fungovat uz ted .... zprovozni to ale az se vrati z czechteku .... jak rychlou potrebujes linku?
Odpověď na:
Ahoj,takze jsem zaregistroval node Pie,na rohu Krasovy a Seifertovy,primo nad restauraci Sklep,vidim primo na tebe i na rhm,muzeme se domluvit na spolecnem postupu,
>
Ahoj
máš někde fotky výhledu z tvé půdy? Pokud ne, pak bych mohl vzít digitál, aby se vidělo.
vazeni, mam doma pristupovy mikrovlnny bod (LANEscape WL2411). jede na 802.11, tedy 2MBity. Neni to prilis a tahat filmy bych po tom nechtel (jedno cd za 5 hodin). mam vlastni konektivitu k internetu (128kb, bohuzel limitovane objemem dat, bezi mi tu vsak primarni dns a smtp server.
idealni by bylo, kdyby jste nekdo kolem mel doma kabelovou televizi, nebo levnou tlustou linku. jsem schopen slusne nastavit spolecny server a firewalling a podilet se na spolecnem splaceni.
kontakt na mne je +420724177982. presne receno, mikrovlnne jednotky mam dve, takze je mozne hned vyzkouset, jestli na sebe vidime a hlavne, zda-li cela vec funguje. z okna bych vystrcil vsesmerovou antenu a bylo by tak mozne propojit vice lidi.
koncem tydne bych si dal sraz nad mapou a celou vec bych nalezite probral. napriklad v hospode u quasimoda.