zdravim,
narazil jsem na problem na 5460, kdyz dojde k vypadku el. energie, obcas se stane ze ap jiz nenabehne, je treba ho natvrdo resetnout a nahrat do nej config ze zalohy.
je to prinejmensim nepohodle.
setkal jste se s tim nekdo?
diky za info
doctor
Zdar!
Videl jsem neco podobneho u starsiho Ovislinku 1120. Pri delsim vypadku napajeni se sam vyresetoval do tovarniho nastaveni.
Vzal jsem si ponauceni a od Ovislinku radeji nic neberu.
zdravím, mám jich v siti asi 80, jenom u klientu, zatim žadný problémy jsem s nimy neměl. občas je nutnost vytáhnou ze zásuvky, ale nikdy se mě nestalo že by se vymazalo nastavení.
Toto sveho casu delal Linksys WET11 - pri "blbem" zakolisani elektriny doslo k zapsani nejakych nesmyslu do flash pameti. Po zapnuti pak nesedelo CRC a Wetik nabel napul v tovarnim, napul nahodnem nastaveni - pomohl jen reset tlacitkem do tovarnich hodnot a obnoveni konfigurace/nove nastaveni.
U WET 11 v1 pomohla vymena zdroju za nespinany 7,5V, od te doby problemy s mrznutim a ztratou konfigurace zmizely.
U Ovislinku 1120/5460 naopak doporucuji zdroj spinany, 12V 0,5-2A (napriklad zdroj Sunny 12V 2A pro WRAP )
no ono je to slozitejsi.
u jednoho je prepetovka, a druhej, dokonce s jinym fw je napajenej ethernetovym kabelem s takovou tou odbockou, co ofiko prodavaj jako napajeni Ovise 5460...