Nevim, jeslti se nepletu, ale tohle zařízení je poměrně špatný a nepoužitelný výrobek... pokud tomu již tak něni(vlivem třeba nějakého nového FW), tak budu rád, když mě vyvedete z omylu... :-)
Omlouvám se že jsem neodpověděl, měl jem za to že ano.
Zařízení mám, v počtu kusů jak jsem psal výše, budu postupně aktualizovat. V předchozí várce jsem měl problém s odběratelem, kterej to chtěl/nechtěl, takový neurčítý. Nyní už to všechno budu řešit lépe ( poučen z předchozích nezdarů) :-)
Zařízení je vhodné na budování levných p2p spojů na 5ghz. Regulace výstupního výkonu se zdá být funkční tak by měl jít udělat i poměrně dlouhý spoj.
Zařízení nám běhala rok bez problémů, pak byly nahrazeny PC s mikrotikem.
Měl bych zajem o 5-6ks těchto zařizení...osobně 2kusy sparklan provozuji s poslednim FW od TONZE 1.1.2.3E a běhají nadherně s realnou propustností kolem 20Mbit na 5Ghz:-))
dotaz je na to uplanitelná zaruka přimo od distributora od ktereho to mate?
rad bych kdyby cena u 5-6ks byla těch zmiňovaných 1200-1300kč
Dikes DoM
lidi, tak já bych se možná přidal, pokud je to zařízení opravdu použitelné pro přivedení konektivity v 5Ghz a pak v 2,4Ghz to rovnou dávat jako AP a jestli to má fakt propustnost cca těch 20Mb tak beru.
2Sauron: Jasne, takze tem co si slibil uz pred mesicem, ze to druhy den posles si nas*al a radeji to pohodlneji prodal jinemu.
Chapu, ze si se toho potreboval zbavit a ne to prodavat po jednom ale tohle? A jeste neodpovidat ani na mail ani na ICQ, chmmm.... Jeste, ze s Tebou ma firma nema zadny kontrakt!