mate nekdo zkusenosti s umistovanim a najmem od mobilnich operatoru? Priblizna cena? Kam psat? Nikde na jejich strankach neni kontakt na nikoho, kdo ma neco spolecneho s infrastukturou. Dik
Měsíčně/ročně, 1ks antény, ...? Elektřina při RB není problém. No el. je problem protože nechtěji napojit na jejich elektrinu a dělat si kvůli min spotřebě je dost neštastné.. Naklady na vlastni přípojku s jističem 6 A jsou cca 10 000 Kc minimalne a mesicni najem za el 73 Kč.
pred nejakym casem jsem se o tom bavil se znamym ktery dela neco kolem vystavby site pro VF, rikal ze to celkem neni problem domluvit se kdekoliv krome mist kde ji do toho kecaji pamatkari(mj jsem se dozvedel ze treba v centru Prahy jsou nektere BTS schovany treba jako falesne kominy ), odhad ceny rikal (ale s ohledem na to ze rikal ze mezi sebou(GSM a dalsi vetsi operatori) si uctujou radove jine penize, nevim zda by bylo rozumne tu zverejnovat..pry jsou schopni prihlednout k tomu ze jako provozovatel wifny z toho miliony nevytriskame ) a s tim ze elektrina by se snad dala resit od nich s nejakym pausalem. Bylo by potreba celkem presne zakreslit do nejakejch jejich vykresu co kde bude, jak velke, jakym smerem atd. Zatim jsme nic nepotrebovali takze blize jsem to nezjistoval.