S tímto ti nepomůzu, ale můžu poradit jinak. Co takhle vyměnit za nejakou rozumnější kartu, třeba něco s chipsetem Atheros. Tamta je tuším nějaká Intel. To bys pak našel ovladačů dost...
Můžeš prosím upřesnit na jaký systém ty ovladače chceš a jaká je to vlastně wifina? Není to spíš ipw2200 od intelu? Pokud ano, zkusil bych přímo od intelu stáhnout ovladač. Ale je to starší kousek, že by to neumělo WPA vůbec je sice nepravděpodobné, ale ne nemožné.
Zkus o tom vyšťourat id hardwaru. V linuxu lspci a lsusb, ve windows lze zjistit ve správci zařízení, ve vlastnostech zařízení, podrobnosti, id hardwaru nebo jak se to přesně jmenuje.
Bohužel to není ta od Intelu, což mě mrzí, jinak by asi nebyl problém..
ID je: Foxconn T60N871.00
Našel jsem už spoustu ovladačů a přímo na Foxconnu jsem je nenašel, ale problém je trochu jiný, než jsem popsal..
Ovladač tak nějak funguje jenže:
Nejde se mi připojovat na zabezpečené sítě wifi, ale předtím nebyl problém.. Když se chci připojit, tak se mě to nezeptá na heslo a rovnou se bezhlavně připojuje.
Zkusil jsem to očůrat tak, že jsem tu síť zadal ručně v síťových připojeních, ale bez úspěchu:
Zadal jsem ji ručně, uložilo se to, chci se připojit a nic a z ručního nastavení se to vymazalo.. Takže jestli náhodou není problém ve widlích..