Diky za info, uz jsem jim napsal.
Napsal jsem takhle uz trem firmam a odpovedela jedina a to jeste, at to neresim, ze bude nova verze...tomu rikam pristup.
Ale diky.
Videl sem tento sw na vysteve Linux-expo,,, docela se mi libil, uvazuju o tomto SW do routeru (jsem linuxova lama). Tedka zkousim 24. hodinovou verzi,,,,
Mikrotik je super, sam jsem ho pouzival, jenom jedina nevyhoda je, ze se musi platit, za plnou verzi tusim to je kolem 95 USD plna verze stoji 250.
ekvivalentem mikrotiku muze byt Traffic shaper controler. zakladni verze stoji asi 3000 a maximalni je tusim 7000, rozdil mezi mikrotikem a TFC je ten ze TFC se vejde na jednu disketu, nema zase nektere funkce jako Mikrotik (nema v sobe napr. Web Proxy). TFC ma zase daleko privetivejsi uzivatelske rozhrani.
Zdravím.. zkusil jsem je to hezké,jen ta cena není moc vhodná... Pokud bych měl koupit verzi AP na každé AP tak se mi to nevrátí zpět .Ale přiznám se že toto je fajn pro mě když s linuxem neumím .
zajimavy, mne jde prave o to abych mohl shapovat P2P atd... Takze by mne dost zajimalo jak to ten WRAP utahne.... jen skoda ze proxy budu muset mit uz na jinym PC ta CF karta je moc mala....