jo.. z Neratovic je mozny se pripojit tak leda do 230V anebo se radsi upsat zlodejTESu (nekdo).
jestli tam nezacneme sami, tak se niceho nedockame. protoze pripojeni pres Libeznice - Brezineves - Prosek do CZfree je hudba vzdalene budoucnosti, jestli vubec by to melo cenu.
Ulice Hrubinova, kousek od Peny, Myslim ze ze strechy bych mel velmi slusny vyhled po Neratovicich, az bude cas tak tam muzu vylezt a udelat par fotek.
Ty jsi odkud?
ja jsem nahore Na vysluni. blby panelaky :( a ty strategicky vysoky uz jsou docela plny vsech moznejch shitu, tam tezko nekoho pusti aby to dal zarusil
Mno zdar,
libi se mi myslenka CZFREE a docela bych neco podobneho rozjel v Nera, ale chce to vic lidi.
Ja bydlim vedle kina u pekarny, ale mam kamose ve vezaku nad nemocnici, kterej by do toho taky mozna sel a tam by se snad dalo umistit i AP. Je tam videt snad odevsud. Mam tu akorat jeden problem, kdyz si poridim vlastni HW za 6ku, tak nemam nazbyt dalsi minimalne 6ku na vybudovani AP...
Pokud je zajem se na necem takovem podilet muzem se domluvit.
Zatim zdar dalsi podrobnosti brzy napisu...Kamik
no idealni by bylo premluvit nekoho s vlastni siti v panelaku. nekolik jich znam (od cca 4 sousedu k skoro celymu vchodu, pripojenymu pres mikrovlnu na inet - naproti trojce skole). kdyby nekdo s vlastni siti zridil access point, byla by pro ostatni lidi vetsi motivace k pripojeni. zaroven by to byla i motivace pro propojeni ve vchodech - tezko ted kdyz se chci sam s nekym propojit on do toho pujde (k cemu), ale takhle si bude mozna kazdej moct lip predstavit, ze u jednoduchyho propojeni to nekonci.
vsechny site urcite neznam - nevite nekdo o nejake?
taky samozrejme jde vyuzit i kabelovka, na niz je pripojeni jednoho na nic, ale za vic penez se da poridit relativne rychlejsi spoj, verejna ip a neomezeny data (tusim, oni o tom dost mlzi).
U nas v ulici se najde par lidi, ktere bych v klidu dokazal propojit treba UTPckem a na AP se klidne muzeme slozit, mam pomerne dost staryho HW, kterej jen tak zahali, klidne nejakej venuju. Myslenka koupit rychlou lajnu na net a pak ji spolecne sdilet s lidma je prave to na co jsem myslel. Nemohli bychom se nekde v Neratkach sejit a pohovorit o tom?