Prectete si prosim aktualne (13.2.03 12:00) posledni prispevky v threadu Kladno a pokuste se na ne reagovat - viz. zrizeni zaplaceneho AP u MilanaK ci jinde pro viditelnost v Krocehlavech.
(a kdo nejste, dodejte svoji polohu na wifimapu na klfree.webhop.net)
Čus
kdyby to jinak nešlo tak by to AP u MilanaK nebylo špatný. Já chci vybudovat AP u mě na střeše a jelikož vydím na dost velkou část kročehlav tak by to bylo taky schůdný.
Původně jsem se chtěl připojit na Cooka, ale ten nyní nereaguje... Musim zjistit jestli vydim na Bennyho a jestli jo tak by neměl bejt velkej problém moje AP zrealizovat.
Až polezu na střechu tak se pokusim udělat fotky, ale jelikož nemám digital tak to bude trochu problem.
Ta tabulka s těma penězma je pěkná, ale ani jednoho z těch lidí co jsou v ní jsem nenašel v žádný mapě, takže nemůžu usoudit jestli by na mě vyděli nebo ne.
To by bylo dobry, ale je tu jeden malej problem: ja mam sedlovou střechu a jako na potvoru beny je na druhou stranu než to "okénko" kterym se tam leze. Takže jsestli jseš i trochu horolezecky nadanej tak nebude problém. Z toho okénka je vidět jen směr MilanK.
To mi bude k ničemu - sice se vejšek ňák extra nebojim, ale do tohodle se mi nechce. To leda až bude hezky a zajistim si ňáky pořádný jištění Zatim se kouknu jen z toho okna a uvidim jak se dá dostat na štít.
No dvakrát vysoko to neni, ale jelikož většina baráků kolem je nižší tak vydim dost daleko. Každopádně vidim pár lidí co jsou na mapě.
Myslíš že by byl velkej problém udělat fotku od Benyho směrem na mě? Teda jestli máš fo?ák se zoomem, abys mě "přitách". Jestli ho nemáš tak kdyby byl čas tak bych se moch stavit s kamerou (400x zoom stačí ) a pokusit se najít svuj barák.
jenicku, co to tu povidas o tom vcerejsku? Vodka love!!!!!
Jinak mam neco natoceno na kamere proti Viperx, ale myslim ze viditelnost neni. Jestli dobre koukam do mapy, tak jsi u Vraha a na jednom z tech baracku se sedlovou strechou je vysoko antena a tu nevidim. Mam tam nejake strechy natoceny, mozna by stalo za to jen proverit signal.
meril jsem kamarada, vubec na me nevidi a jede to na 11 Mbbs.