Vsem kolem sidlisti na Horních Roztylech:
Především Markete, Precekovi, Alpha Systems apod, domlouva se sraz pro vsechny, kteri by meli zajem spoluutvaret pripojeni od Heaven sem k nam. Budu se snazit v co nejblizsi dobe vas vsechny obeslat, ale kdyztak se vsichni snazte sledovat tenhle thread.
Duppy
Cau,
node owner Markety jsem ja. Ale to nic nenaznacuje o nasem usporadani doma, ze ;-)
Jinak pro srazek jsem co nejdriv, at se nejak dohodneme a vytvori se hard jadro stavecu APcka.
Tak to vypadá, že na Roztylech jsme sami :-( nebo se k nám nikdo nehlásí...
Včera jsme obešli místa vhodná pro postavení AP a vybrali v Augustinový střechu, na kterou všichni vidíme. Doufám, že se Precek brzy ozve a pomůže nám přesvědčit místní samosprávu o nutnosti instalace antény na jejich střechu.
ja jsem sice z Chodova, ale myslim ze bych na vas mohl videt taky. V pripade, ze by jste meli zajem o dalsi spolupraci, takl muj node se jmenuje chodovnet a je to AP ve vystavbe. Myslim, ze bychom se meli dohodnout na dalsi spolupraci.
S Heavenem mam uz dohodu ze se na ne muzeme pripojit, a tak si myslim ze nejlepsi reseni pro cele jizni mesto bude pripojit nejprve vas, pak chodovnet a pres nej FCI (viz monitor). Puvodne jsme chteli pripojit rovnou FCI, ale byl by to dlouhy spoj ktery by byl financne narocny.
BTW V utery 25.3.2003 mame sraz v 18.45 na metru Opatov pred sbernou Sazky, jestli chcete, tak prijdte vsichni, budeme radi.
Cau,
radi budeme vse koordinovat, nebot v jednote je sila, ze
Nicmene na jednu obzvlast dobrou zpravu teprve cekam. Uvidi se, jak se mifi pochlapil a jak je dobry v social engeneeringu
Co mifi, mas take dobre zpravy ?
Samovolně jsem se ujal vytvoření jakéhosi přehledu, nebo "prezenčky" potenciálních účastníků WIFI-slezu na Opatově dne 25.3.2003, takže se snažím průběžně informovat všechny kdo to tady čtou (specielně fórum Jižního města) o účasti jejich kolegů.
Jsem potěšen vaším zájmem o tento projekt a připisuji nezávazně-závazně další dva účastníky úterního srazu (naf, mifi).
McGywere, Nafe, nemáte čas v sobotu večer? Node U Chrpy je velmi zaneprázdněn, mám s ním sraz v sobotu ohldedně technického provedení AP v jeho domě. Kdybyste se mohli zůčastnit tohoto minisrazu, byl bych rád, jinak budu vše tlumočit v úterý na Opatově.
Na obrázku je vidět umístění nodu U Chrpy. Jestliže se nopodaří přesvědčit samosprávu domu a nepovolí umístit anténu na střechu, pak bude na balkóně. Ideální by ovšem byla ta střecha, co vám mám povídat...
Cus, no tak cas nemam, vyhroti se to presne tak jak jsem nechtel, protoze v sobotu mame velkou prestavbu na Petrinach, takze se pozenu prez celou Prahu, ale samozrejme prijedu
Ber prosim trochu ohled na stav meho TODO listu
Kdyz tak me prosim jeste v sobotu prozvon mobilem.
S ucasti v utery taky pocitam.
Je mi líto, ale já bohužel v sobotu absolutly nemohu. Budu od pátku do neděle mimo Prahu a nechce se mi sem vracet (benzín, čas a tak). Velmi rád si však vše vyposlechnu v úterý....
Třeba se to povede příště...
halooo bydlim v 10 patre v Hrudickove na roztylech a vubec nechapu co se tady deje, najde si na me negdo cas na osobni konzultaci moc diky. Mirek 603928949, nebo mejl.