Milí a vážení, možná by tu někde mělo být (ve FAQ jsem nenašel) něco nejen o přihlašování, ale ten opačný konec. Někdo se třeba odstěhuje, nebo zanevře na CZFree... )) A není nikde jednoduchý způsob, jak se "zrušit" a po sobě uklidit. Určitě se lze s nějakou námahou dopátrat někoho, kdo má příslušná práva, ale... Ta námaha většinou nebude odcházejícímu stát za to.
Myslím si také, že už přichází doba, kdy se tu nashromáždilo nezanedbatelné množství uživatelů, kteří se zaregistrovali ze zvědavosti a od té doby tu nebyli. Možná by se projasnilo, kdyby se smázli, a též jejich případné nody. Třeba když se sem někdo půl roku nebo rok nepřihásil, poslal by mu stroj kontrolního chrousta, jestli žije, a pak by ho zrušil.
Mě konkrétně k tomuto psaní přivedla situace, že jsem chtěl zrušit svou druhou identitu, pod kterou jsem se zaregistoval jen a pouze, aby mi chodila mapa. Teď už mi funguje i normálně, proto potřebuji zrušit svou druhou totožnost Bobbiik (se dvěma "ii"), včetně jejího node "Terron". Nevím, jak je systém s mapou spřažený a jestli zrušením uživatele se zruší i node v mapě, nebo jestli je na to potřeba mapper.
Tak kdyby se někdo kompetentní k tomuhle vyjádřil, bylo by to fajn.
Ahoj,
takže co se týče provázanosti mapy a fóra tak tady žádná není. Musí se každé dělat zvláš?. Ručně se to absolutně dělat nedá, protože to je hrozně moc práce. Někdo z nás si někdy musí udělat čas a vytvořit skript, kterej by se spustil a všechno tohle zkontroloval.
Jinak co se týče toho nápadu, tak jsem pro. Pořádek by měl bejt. Ale má to problém - většina z nás kdo se kolem czfree točí, máme plné ruce práce s výstavbou a se sháněním peněz na ně....
Bleader
eHAMnet leader
Naprosto souhlasím, že by to vedlo k přehlednosti a odstranění alespoň části zbytečného balastu.
Co se týče automatizace tohoto úkolu, nejsem přesvědčen o její potřebnosti. Nicméně každý by měl mít možnost odstranit svůj účet. Tuhle featuru přidávám na svůj TODO list a bude brzy implementována v ovládacím panelu uživatele.