Zalogovaní členové s moderačními právy konkrétního fóra nyní vidí vedle čísla příspěvku také rolovací panel se "statutem" příspěvku. Dle svého uvážení a v kontextu s etiketou fóra jej nyní mohou měnit.
FAQ Editorům doporučuji čerpat z příspěvků označených jako "FAQ kandidát".
Doufejme, že to znamená konec off-topic příspěvků v kvalitních tématech.
Mé díky už jsem carlosovi, zaslal.
Je to opět krok dopředu a je revoluční, uvidíme jak to pomůže k lepšímu jménu fóra, já doufám, že ano, protože předpoklady to k tomu má.
vypadá to super. Jedna technická otázka, staré thready zůstanou převážně v původní podobě, jen pokud jsou stále aktuální budou "probrány"? Nebudou pro větší přehlednost (nebo taky nepřehlednost) thready se zavedeným etiketovacím systémem jinak označeny? (např. jiná barva pozadí buttonu thread)
je asi nemožné. Je nás (adminů) málo a většinou máme co dělat. Zásadní obrat to ale může vzít až bude přidaná možnost editace pro autory jednotlivých diskusí.
Ti se pak budou moci projít po "svých" diskusích a "vyřádit se" jak je libo.
Musim uznat, že když jsem o připravovaném moderování příspěvků slyšel poprvé, měl jsem z toho trošičku strach, ale konečné řešení mi příjde téměř dokonalé. Jejiné co postrádám pro lepší orientaci je DŮVOD proč byl příspěvek moderován (omlouvám se pokud jsem někde něco přehlédl) a potom již jednou navrhované KÝM byl příspěvek moderován. Existuje nějaký pádný argument proč se u moderovaného příspěvku toto nezobrazuje? Pokud ano, sem s nimi.