Čest! Jsem tu novej, hledám napojení na Vaši (Naši ) sí?. Bydlim v Táboře 48/D (Královo Pole). Nabízím 128/96 UPC non-stop inet. Mám 4 portovej SMC barricade router (firewall, NAT, DMZ...)(už je připojenej kámoš z baráku přes UTP) Na straně kámoše je ten samej router (Jsme vzdálený approx. 80m). Problém je, že oba dva bydlíme v nájemním domě - tzn. nemůžeme si postavit anténu kam chceme a na střechu je taky problém.. (no, to by asi nějak šlo) Vidím na "Šelepku' a prakticky celej přilehlej park a celou Šelepovu ulici. Hardman. Předem dík za odpovědi.
Chtěl bych se zeptat, jaký máš výhled nahoru na Mon?as směrem ke Kauničnám? Konkrétně na Královu 26? Je mi jasné, že podle popisu vidíš spíš na opačnou stranu, ale třeba ze střechy by nahoru vidět bylo. Je to barák kousek dolů od Ambry.
Ta vzdálenost není problém. Stačí směrová anténa, třeba upravená MMDS, co se používala na kabelovku. Spíš bude problém to stínění Kauniček nebo nějakého baráku na Mínské. Chtělo by to asi sehnat nějakou spřízněnou duši v oboustraném dohledu, třeba v nějakém paneláku na Korejské....
Nechci vam do toho moc kafrat, ale podle mne Kounicky vadit
nebudou, ty jsou mimo. Vadit bude hned sousedni dum
v Tabore, ktery je podle me stejne vysoky, ale stoji vys. A pokud ne
ten, tak urcite ten dlouhy cinzak nahore na Kounicove, co je
Hamlet.
Pokud tomu dobre rozumim, bydlis az v tom predposlednim
dome, druhym od Chodske. To je ze smeru Zabovresky ci
Kravi hora dost utopene. Sanci bych videl jen ve smeru na Cerna pole.
No, přesně tak . Na Kravák to je zabity... Zatím je jediná šance najít někoho v okolí Šelepky. Na Kravec by se to muselo vést přes někoho (asi nejenom jednoho). Hardman