Kdyby dělali na lince důvěry tak to by hodný byli... ale když potřebuju koupit kábl tak to voni neeeeee... mno koupil jsem jinde a taky kupovat jinde budu ) a tenhle shop taky doporucovat nebudu ) Vono se muze rikat kaslem nanej je to mala ryba ale vono se to šíří konkurence je velká ) a tak pár lidí půjde jinam jeto )
A děkovat mi obsluha nemusí aspoň nebudou muset nic dělat ))
Mas recht... Ale na me byli hodny, pujcili mi karty, plechovku, pozdeji i antenu... Ale mozna proto ze jsem delal ve firme pobliz a obcas jsem jim tam poslal nekoho kdo chtel neco od wifi.
No ja se zkontaktoval jen s jednim clovekem, vim jmeno, poznal bych ho, ale uz si nevybavim jak vypada. :( Nemam na xichty pamet. Jen vim ze byl vzdycky nejbliz u vchodu. Ale stejne, rict ze se mi nechce merit kabel... Ted jsem si na neco vzpomel, jdu to napsat do threadu o Monime.
Tedy, popravdě, Microshop se na Wi-Fi nijak primárně nespecializuje. Je fakt, že spoustu konkrétních kousků pigtailů, konektorů apod. prodávali levněji, než svého času např. Rasel; teď se to ale už srovnalo, tuším. Tipuju si, že je prodej za velkoobchodní ceny a smlouvání o každou korunu časem přestalo bavit...
Já v Microshopu nakupuju, protože to je nejbíiž, a přejíždění přes půl Prahy v začátcích Wi-Fi bylo hrozné. Svého druhu je to obchůdek orientovaný spíš na stálé zákazníky, což koneckonců chápu...
... hatit celej obchod... to neee... Ale prostě a? si to teda nedávaj na net.. nebo a? si třeba napíšou cenu beru 50 za ustřihnutí 50 za odtočení nebo něco.. ale jako se mi nechce... mno jako je to jejich obchod já jim to neberu.. já jenom aby to věděli i ostatní že a? nepočítaj stim že vám to neodměřej.. (špatnej den to nebyl sem tam byl víckrát - možná špatnej život...)