spy
Newbie
|
Orinoco Silver a XP Home |
Příspěvek č. 1 |
Hi,
mam nasledujici:
-wifi kartu Orinoco Silver (obcas je na ni napsano "WaveLAN Silver" a Lucent), ale myslim ze se jedna stale o tu samou Orinoco kartu (ty karty mam 3)
- notase s Windows XP Home
Muj problem spociva v tom, ze kdyz kartu strcim do PCMCIA slotu, tak ji wokna najdou, ale nedokazou ji nainstalovat samy - chteji drivery - jediny co sem nasel byly drivery pro w2k, tak jsem je pouzil - OK, sitovka se nainstaluje, zda se ze vse korektne funguje, ale to bohuzel neni pravda :(
U sitoveho pripojeni se nezobrazuje zalozka "Bezdratove nastaveni" (nebo tak nejak) a sitovka neni schopna se pripojit na Lucent Acces Point (ktery lezi vedle, a kolega z vedlejsi mistnosti se na nej pripoji)
Zkousel sem ruzne varianty - s orinoco klientem, bez orinoco klienta, ruznym postupem instalovat drivery (bohuzel sem nenasel zadne primo pro xp protoze by mely byt built-in), ale nic nepomaha.
Zkousel sem i NetStumblera, ale ten take nenajde zadnou sit.
Na netu jsem nasel release notes k windows xp, ze by se orinoco klient mohl hadat s wokenim nastavovanim bezdratu, zkousel sem postup co je tam popsany, ale nepomohl :(
Karty jsou vporadku, protoze kolegovy v NTB s XP PRO fungujou, a me na mem NTB v linuxu taky bez problemu fungujou.
Uz tak nejak nevim jak dal...
Zkuste se nejak prokousat tim co sem napsal a zkusit nejak poradit
diq !
P.S. Hledal sem skoro vsude mozne (tady, google), ale nenasel sem nic co by mi mohlo pomoct :(
P.S. vol2 Upgradovat na XP PRO nechci, pac sem za tyhle XP HOME s tim notasem zaplatil pekny prachy taxi je chci uzit
P.S. vol3 Vsechny 3 karty se chovaji uplne stejne...
|