Prosim vas, muze mi nekdo doporucit opravdu bezproblemoveho klienta? Chci ho zapojit do hubu a povesit na to vice PC. Treba D-Link 700AP s tim ma problemy. Co treba GWAP 300, nebo Signamax AP/Client?
A co takovej Vigor 2200WE? Je sice dražší, ale byl by to jak router, tak klient v jedné krabici, ne? Nemáte někdo zkušenosti s nim? Nikdo si na něj nestěžuje, tak o něm uvažuju. Je sice o něco dražší, ale chci něco, co bude pracovat skutečně bez problémů, něco, co nebudu muse pořád upgradovat a tak. Chci, aby to pracovalo, ne, abych se o to staral. Taky jsem "linuxová lama" a nemám čas se tim zabejvat, což by u Vigora neměl bejt problém, protože jede na Windows.
Prosím, opravte mě pokud se pletu, nebo? nechci vyhodit 6 tisíc jen tak:-)
Díky
Compex je dobra volba, ma sice take sva slaba mista - napr. neumi scanovat okolni site, nema regulaci vykonu a smazi to jak blazen, ale jako routujici klient je vyborny. Vigor je jeste lepsi, ale take drazsi.
funkce klient mod je u nej skutecne takova dobastlena, ale nadruhou stranu funguje bezvadne. akorat ze nema, zadny scanovani, udaje o sile signalu a jine ficurky. kupoval jsem ho do jedny firmy a pres pocatecni problemy s vypadavanim signalu (nizkej signal-problem s antenou) ted jede v modu klient suprove.