goose
Newbie
|
to chcete by zapojeny vsetci 15 (co ste spojeny tym koaxialom)...?
a pises,ze ten koax ide po streche,,,tak asi najjednoduchejsie bude, ked das hore nejaku dobru zeleznu skrinku kam strcis router s 2 sietovkami,pricom LAN bude combo sietovka,aby si tam pripojil ten koax...
naco vymyslas UTP ked mas natiahnuty koax ?
>Hej som si vedomy ze v pripade ze oba PC budu nieco vyzadovat cez
>site to bdue o polovicu pomalsie ale treba si uvedmoit ze WiFi bude len
>54mb a utp je 100. Takze problem odstraneny
snad si nemyslis ,ze ti to pojde 54mbit/s ... tak maximalne 15 a to by si mal byt veeelmi spokojny.. Jedine ,ze by si kupoval velmi drahe zariadenia,,co podla tvojej pisanej situacii ti nehrozi.
>A to napajanie som nepochopil. Sak HWAP potrebuje 230V nie? Ja to
>neveim ako tam natiahnem elektrinu kedze byvam na prizemy.
>Dajme tomu ze by som isiel cez sachty. To nie je problem. Ale taky
>dlhy elektrisky kabel.... To bude fuska zohnat a drahe
Co sa tyka AP ,asi si ho este nevidel,inak by si vedel,ze vacsina bezi na 5V a dodavany adapter je stavany na odber 2A .... ja mam napajanie riesene tak,ze na konci 8ziloveho AP sa 4 pozuivaju na data do sietovky, 2 na jeden pol a 2 na druhy pol.. adapteru som rozrezal snuru a napojil na tie 4 kabliky.. pri antene som zasa tie iste kabliky zapojil na koncovku napajania co ide do AP. ..
ALe nemozes takto napajat pocitac !!! ten ma prilis velky odber . Ja to pouzivam tak maximalne do 15 metrov,,,,,,neviem,ci by som si trufal na viac..
Na bytovke pouzivam elektriku z vytahovej sachty ,,po dohode obyvatelov bytovky..
|