Jakmile bude ADSL v Benešově k dispozici, tak to hned budu vědět. Pak jen někoho sehnat. Jak jde ten ADSL šířit k dalšim? Přes světlo? Něco jsem o tom slyšel, ale moc tomuz nerozumim.
Signal by sel sice sirit dal optickym pojitkem, jako treba Ronja... Ackoli udajne soucastky potrebne ke stavbe nevyjdou moc draho, je velice slozite a nesmirne casove narocne sestaveni a oziveni. O Ronje se toho ve foru najde jiste dost. Je vhodna ale hlavne na prenos vetsiho mnozstvi dat, mezi jednotlivymi AP apod., na sireni signalu po Benesove by jiste zatim bohate stacilo WiFi.
Zjistoval nekdo, jestli v Benesove nekdo WiFi pouziva, prip. kolik je volnych kanalu? Nebo jestli tam nekdo neposkytuje komercni pripojeni pres WiFi? To by bylo docela dulezity...
Wifi tu poskytuje Contactel. Ale počkal bych až tu bude přístupný ADSL. Zaved sem 320kb. Dělil to tak na 10 lidí. Ale nevim jak to jde šířit dál. Moc tomu nerozumim. Nevysvětlil by mi to někdo?
Za jakých podmínek nabízí připojení přes wifi Contactel? Když by nabízel za přiměřený peníze aspoň tak pětsetdvanáctku linku, taky by se u něj dala nakoupit konektivita....
Nevím, jestli už má někdo s nasdílením ADSL zkušenosti ...
Prohlíd jsem všechny možnosti na připojení. Adsl je prý pro více uživatelů na nic. Takže to vidim na to připojení od Contactelu Wireless. 256/64 kb, nelimitovaný, tak 25 lidí a 250 kč za měsíc. Chtěl bych to šířit pomocí Ronji. Neporadil by mi někdo základ z čeho se sí? skládá?
Chtel jsem se zeptat, jak vypada situace v Benesove. Zda to skoncilo na mrtvem bode, nebo se deje neco o cem tu neni zminka ... :-) Diky vsem, co me budou informovat.