Ahoj Berounaci,
takze uz jsou tu spojeni 3 lidi, zatim bez internetu a to v casti Kraluv Dvur, nad stadionem. Mame AP takze jestli ma nekdo zajem. Az nas bude vic tak mozna zaplatime pevnou linku na sdileni. Nebo by to byl nekdo z CZFree kdo nam da konektivitu az do Berouna, asi ne :(((. Tak piste a piste a piste
Cavec.
Najde se tu nekdo, kdo by chtel vybudovat AP v lokalite Beroun -Kraluv Dvur (lokalita Nad Stadionem). Mohli by jsme se domluvit o pritazeni linky pro internet.
David
bezva jsem pro ale nevim co je k tomu potreba. urcite bych mohl pomoci nejak technicky obcas montuju nejakou microwlnku pro inway v praze zatim cau haczech
OK.
Bude treba asi svolat nejakou schuzku nas vsech co chceme nejakym zpusobem rozchodit free net v Beroune. Co zacit organizovat setkani pristi tyden ve stredu (30.4.2003) v nejake hospudce v Beroune. Navrhuji " U madly " ve 20.00.
Dejte vedet vsici kdo byste se chteli zucastnit, nejpozdeji do pondelka tj. 28.4.2003 at mohu zamluvit stul.
David
Asi to tedy zrusime a nechame termin otevreny.
Zrejme neexistuje v Beroune dostatecna vule neco delat. Je to docela skoda. Presto, pokud ma kdokoliv chut neco delat, ozvete se zkusime se domluvit na jinem terminu.
Schuzka se tento tyden rusi. Bohuzel se mi prihlasil pouze jeden zajemce. Ovsem nevzdavejme to. Piste, ti kdoz maji zajem neco v Beroune delat a az se nashromazdi dostaceny pocet zajemcu, zkusim svolat dalsi schuzku.
Ahoj vsichni.
Chtel bych vas vsechny chtel vyzvat, zacneme uz konecne neco delat, at furt neni Beroun a prilehle okoli tou cernou ovci, kde neni nic. Ani poradna zabava, ani poradny internet. Navrhuji setkani o tomto vikendu, nekdy v podvecer v nejakem pubu. Co treba v sobotu. Pokud s timto navrhem panuje z vasi strany souhlas, ozvete se mi na mobil 777 35 09 25 (nebudu totiz na e-mailu az do pondelka) a ja to zkoordinuju.
Zatim
David