Dobře ty jsi mne také nevrátil napájecí zdroj byt jsem tě o něj žádal vrátit kvůli tomu nemohu provozovat zařízení také za několik tisíc korun. Takže budu postupovat naprosto stejně zdroj jsis půjčil před více než rokem a na údajných 14 dnů a dodnes jsi ho nevrátil. Takže celkem nechápu co chceš. Karel
Napajeci zdroj dluzim Gookinovi a s nim si to take vyridim, Tobe ja uz dluzim leda par facek.... S tim zdrojem tady vubec neoperuj, to s Tebou nema co delat. Naval co mas myho a nezkousej postranni vymluvy...
L.
BTW: Srovnavat napajeci adapter za stovku s celou jednou stranou 5Ghz spoje je smesny.
15.01.2007 v 15:27
cipis
15.01.2007 17:31
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
simandl)
Neoperuj že, to dlužíš Gookinovy dlužíš to mne a jasně jsem tě na to upozornil v odpovědi na jeden z těchto tvých inteligentních postů. Za co pár facek že, se ukazuje že, i ty nemáš před svým prahem až tak čisto? Dobře asi bude jednodušší to opravdu řešit přes Policii jak jsi zde uvedl. Ty mne zablokuješ zařízení za pár tisíc na rok a já akorát naháním Gookina o zdroj kterej nejseš schopnej rok vrátit a mne budeš fackovat a honit po policajtech prober se. Od zítřka máš věci v notářské úschově. Budou ti vráceny po zaplacení notářské úschovy vrácení zdroje a omluvy za tvoje vyhrožování fackama. KF
Heledte já sem sráč, šmejd a já nevím co že, si trvám na tom aby mne Lázna vrátil mojí věc kterou si sice půjčil sice prostřednictvím Gookina a to už před více jak rokem a dodnes to nevrátil.
Druhá věc je to že, mne více než půl roku blokoval zařízení anténu a kartu kdy neustále ujištoval gookina o tom že, se během krátké doby připojí Ta doba trvala taky víc než rok. Lázna pak přišel s rádiem bez krabičky, bez napájení bez kabelu bez držáku jen s anténou a rádiem a okamžitě ted hned se poserte. Po zhruba neco mezi 14 - 21 dny kdy jsme řešili připojení do Inetu a spoj jsme mu nachystaly mne oznámil že, takhle dlouho to řešit nebude. Super jednání já sem si zařízení blokoval pomalu půl roku ale, lázna to chce do druhýho dne. Víš co Lázno zamysli se nejdřív nad sebou a pak tu neser takovýhle blitky z držky věci ti vrátím až mne vrátíš ten zdroj a zaplatíš toho zkurvenýho Vigora kterej sem musel zapojit na jinej a tudíž mne odešel taky zápůjčka se škodou za pár tisíc. k.
To nejsou Láznovy pohledávky ale moje pohledávky Takže Karlovy pohledávky Lázna mne dluží zdroj díky tomu jsem byl nucenej tam dát jinej kterým sem to zařízení postupem doby poslal do háje takže at mne lázna trhne.
16.01.2007 v 07:47
frodo
16.01.2007 07:53
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
simandl)