edoras
Team Leader zastupce cloudu 10.89
|
Je zajimave, kolik rozruchu vyvolal jeden flame, ktery jisty uzvatel jenz nechce byt jmenovan zahajil na jednom lokalnim foru jedne zapadle vesnicky :-) .
Mam svuj nazor na to proc dana osoba chtela zmenit sve jmeno na foru a uprimne receno se te osobe nedivim ze to chtela! Duvod "ze to pozaduje zamestnavatel" je sice tezko uveritelny, ale na tom asi tak nezalezi :-) . Pravy duvod chapu.
Asi by vydalo na samostatny thread, zda ma ci nema jakakoliv osoba pravo menit svuj nick na foru, kdyz pokud hodla zacit znovu s cistym stitem a bez zkompromitovaneho jmena, ma prece moznost zalozit si nove jmeno a stare nechat upadnout v zapomeni.
Nicmene pokud se toto tema tyka pouze toho, co smeji a nesmeji delat moderatori, pak se domnivam, ze moderator je od toho moderatorem, aby udrzoval ve foru poradek. A proto ma i nadstandartni prava. Zaroven s vyssimi pravy by mel mit i vice zodpovednosti za to, co dela. Paklize dojde k uprave ciziho prispevku, mel by o teto uprave nechat v danem prispevku informaci a mozna by bylo i slusne zaslat autorovi zpravu o zmene v jeho prispevku s nejakym oduvodnenim.
Domnivam se, ze pokud Gookin zmenil prispevek a nechal v danem prispevku zpravu ze prispevek zmenil, je vse v poradku. Mozna opravdu mohl zaslat jeste vzkaz autorovi, ale nepovazuji to za zavazny prohresek.